Driven by you.
Italiaans karakter

Alfa Romeo is een gerenommeerd Italiaans automerk met een sportief imago. Een merk vol passie, beleving en Italiaans karakter. Een merk vol emotie en innovatie. Naast sportieve gezinsauto's, coupés en cabriolets staat het merk ook bekend om zijn legendarische sportwagens.

Alfa Romeo aanbod

Driessen Alfa Romeo Eindhoven

Driessen Alfa Romeo, uw dealer in Eindhoven!

Driessen Autogroep, uw Alfa Romeo dealer in Eindhoven verzorgt de verkoop van zowel nieuweauto's  als occasions. Uw Alfa Romeo is bij ons voor onderhoud en reparatie in goede handen. Alfa Romeo heeft een sportief imago en staat bekend om zijn sportwagens. In 1910 is Alfa Romeo ontstaan en is het een na grootste Italiaanse automerk. Jaarlijks  bouwt Alfa Romeo ongeveer 150.000 wagens. Sinds de beginjaren is Alfa Romeo bertrokken geweest bij autoraces en deze passie is terug te vinden in alle modellen. Alfa Romeo's hebben een mooi motorgeluid, zijn prachtig sportief van vorm en brengen een beetje Italiaans temperament in elke autorit.

Proef de sfeer en ervaar de passie voor Alfa Romeo. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Alfa Romeo In Eindhoven?

Driessen, de Alfa Specialist

Bekijk ons aanbod Alfa Romeo MiTo, Giulietta, Giulia, 4C of 4C Spider of kom langs bij onze vestiging in Eindhoven.

Alfa Romeo modellen:

Auto verkopen?
Vul hier uw kenteken in

Ontdek meer over de Alfa Romeo MiTo

8,7
525 beoordelingen
Service
8,9
Deskundigheid medewerkers
8,9
Prijs/kwaliteit
8,3
Driessen Alfa Romeo Eindhoven
 Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 00. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging                                Stuur een e-mail