Driven by you.

DRIESSEN ALFA ROMEO stopt met Alfa Romeo activiteiten. 

De autobranche verandert in een hoog tempo. Dit dwingt ons om op een andere manier naar de markt te kijken, leert ons veranderen en om keuzes te maken.

Consolidatie dealerlandschap

Er vindt al geruime tijd een consolidatie plaats in het dealerlandschap. Als gevolg hiervan heeft de Driessen Autogroep besloten haar dealeractiviteiten af te bouwen en te gaan investeren in nieuwe mobiliteit. 

Activiteiten Driessen Alfa Romeo worden stopgezet

Per 1 juli 2023, worden onze Alfa Romeo activiteiten stopgezet.
Nefkens zal het merk Alfa Romeo gaan vertegenwoordigen. 

Het nieuwe adres wordt het volgende: Pietersbergweg 25, 5628 BS te Eindhoven

Dankbaar

Wij willen hierbij natuurlijk van de gelegenheid gebruik maken u heel hartelijk te danken voor uw getoonde loyaliteit aan onze organisatie! Wij hebben dat altijd zeer gewaardeerd!

Heeft u verder nog vragen naar aanleiding van deze informatie, dan kunt u deze richten aan ons Klant Contact Center T: 040- 26 46 601 E-mail: kcc@driessenautogroep.nl.

Modellen

 

 

Historie Alfa Romeo

 


history.jpg

 

 

HET ONTSTAAN VAN
EEN LEGENDE

Op 24 juni 1910 werd in Milaan een nieuwe autofabriek opgericht onder de naam A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili). Enkele jaren later nam de Napolitaanse ondernemer Nicola Romeo het bedrijf over, waarna hij de naam veranderde in Alfa Romeo.

Van de 24 HP – de allereerste Alfa – tot het groene Quadrifoglio-embleem. Van legendarische coureurs als Tazio Nuvolari en Enzo Ferrari, tot Nino Farina en Juan Manuel Fangio. Van de overwinning in het allereerste wereldkampioenschap in de autosport met de P2, tot de zege in het eerste Formule 1-wereldkampioenschap met de Alfetta 158. Van de Giulietta tot de Spider, van de Giulia-dynastie tot het Tipo 33-project. Herontdek met FCA Heritage de uitzonderlijke prestaties, auto's en mensen die aan de basis stonden aan de totstandkoming van de Alfa Romeo-legende.

RELOADED BY CREATORS

Met het programma 'Reloaded by Creators' biedt FCA Heritage geselecteerde klassieke Alfa Romeo's te koop aan die geheel in originele staat zijn teruggebracht.

Zo kunt u de eigenaar worden van een in topconditie verkerende historische Spider, 8C Competizione of Giulia Sprint GT, waarbij de echtheid en originaliteit zijn gegarandeerd door het merk dat ze heeft gebouwd. Bekijk het actuele aanbod in de virtuele showroom van het Reloaded by Creators-programma en kijk of de Alfa van uw dromen erbij staat!

 
 C8.jpg

  

alfa-romeo_tonale-concept_gallery-09_1800x850-1500x842.jpg

ALFA ROMEO TONALE

De wereldwijde digitale premiére van de Alfa Romeo Tonale was een groot succes. De Tonale is met veel enthousiasme ontvangen.

De nieuwe Alfa Romeo Tonale is van Italiaanse design. Schoonheid en technologie, gecreëerd voor het bieden van opwindend rijplezier. Een uitzonderlijk dynamisch en atletisch ontwerp, waarin de kenmerkende stijl van het merk perfect samen gaat met de energie van de toekomst. Vang een eerste glimp op van de Tonale; een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Alfa Romeo.

De Alfa Romeo Tonale is binnenkort te bewonderen in de showroom van Driessen Alfa Romeo. Kom naar onze showroom voor meer informatie over de Alfa Romeo Tonale of schrijf u in voor meer informatie. Wij houden u op de hoogte over de Alfa Romeo Tonale.

 

Showroom
Driessen Alfa Romeo Eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 00. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek vestiging    Stuur een e-mail