Driven by you.

Vestigingen Valkenswaard

De Driessen Autogroep is in Valkenswaard vertegenwoordigd met de merken Opel en Toyota. Kom snel langs voor een advies op maat en een heerlijk kopje koffie!

Welkom bij Driessen Valkenswaard!

Welkom bij Driessen Opel en Toyota Valkenswaard! Naast onze vestigingen in Eindhoven en Helmond kunt u ook in Valkenswaard bij uw vertrouwde Opel en Toyota dealer terecht. U bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Parallelweg Noord 10 te Valkenswaard voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte Toyota of Opel. Groot geworden door klein te beginnen. En dat altijd met u als klant centraal. Bij Driessen Valkenswaard streven wij naar een goede relatie met onze klanten waarbij klanttevredenheid en een persoonlijke benadering centraal staan.

Onze moderne werkplaats is voorzien van high-tech apparatuur en gereedschap. Daarnaast worden onze service-medewerkers continu opgeleid en getraind om u en uw auto optimale service en onderhoud te kunnen garanderen. Als u bij Driessen Valkenswaard een auto aanschaft houdt de service niet op als u de showroom uitrijdt. Met onze jarenlange expertise kunnen wij u optimaal van dienst zijn, ook voor service en onderhoud. Driessen gaat verder. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Maak direct een afspraak in de werkplaats of kom langs! De koffie staat klaar. 

Wegens de feestdagen in december hanteert de Driessen Autogroep aangepaste openingstijden:

Meer informatie

Opel Valkenswaard
Opel Valkenswaard
Toyota Valkenswaard
Toyota Valkenswaard