Driven by you.

DRIESSEN
VALKENSWAARD
VERHUIST!

opel toyota

Driessen Open Dag: 19 maart vervalt!

De Driessen Autogroep wil u allereerst heel hartelijk danken voor het insturen van uw aanmelding voor de “Driessen Open Dag” van de merken Opel & Toyota op 19 maart a.s. 

Maar liefst 500 à 600 klanten hebben aangegeven naar Eindhoven te willen komen voor een nadere kennismaking. Vanzelfsprekend zijn wij zeer verheugd over dit grote aantal aanmeldingen, echter vanwege de recente ontwikkelingen rondom het Corona-virus hebben wij helaas moeten besluiten deze Open Dag uit te stellen.

Dit is een moeilijk, maar noodzakelijk besluit. Driessen Autogroep neemt haar verantwoordelijkheid richting haar klanten en collega’s zeer serieus. We willen onze gasten geen onnodig risico laten lopen bij een evenement waarbij zoveel mensen samenkomen. Bovendien hebben veel bedrijven in Brabant een protocol waarin mensen worden opgeroepen geen evenementen te bezoeken.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) is de landelijke organisatie die consumenten en bedrijven adviseert over in dit geval het Corona-virus. Vanzelfsprekend houdt de Driessen Autogroep deze adviezen nauwlettend in de gaten en zullen wij deze ook opvolgen.

Uiteraard zullen we u op de hoogte houden en willen wij u zeker op een ander moment hartelijk ontvangen. Vanzelfsprekend blijft het 'Rituals' cadeau voor u gereserveerd en zullen we de ballonvaart op een ander moment laten plaatsvinden.

We vinden het ontzettend vervelend u dit bericht te moeten sturen, maar uw welzijn is hierbij ons allergrootste belang. We hopen u binnen afzienbare tijd een bericht te kunnen sturen waarin we de nieuwe datum van de “Driessen Open Dag” kunnen communiceren en hopen we u dan in even zo groten getale te mogen ontvangen.

Voor nu wensen wij u het allerbeste toe en heel graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

HandtekeningFrD-vrijstaand-2.jpg

François Driessen
Algemeen Directeur Driessen Autogroep

 

Maatregelen van de Driessen Autogroep i.v.m. Coronavirus (COVID-19)

U vertrouwt op ons voor uw mobiliteit. Nu Nederland volop getroffen wordt door het Coronavirus neemt de Driessen Autogroep ook haar verantwoordelijkheid om uw mobiliteit te kunnen garanderen, zonder het gezondheidsaspect uit het oog te verliezen.

Uw auto is en blijft bij ons in vertrouwde handen. Wij dragen zo goed mogelijk zorg voor uw gezondheid en die van onze collega’s, daarom heeft de hele organisatie van de Driessen Autogroep extra voorzorgsmaatregelen getroffen conform de door het RVIM voorgeschreven richtlijnen.

Meer informatie


 

Driessen Valkenswaard verhuist per 30 maart

Hierbij willen wij u informeren over het feit dat Driessen Valkenswaard met de merken Opel en Toyota gaat verhuizen. De Driessen Autogroep hecht grote waarde aan u als zeer gewaardeerde klant!

Om u naar de toekomst toe te ontzorgen, gaan wij u dit jaar gratis vervangend vervoer aanbieden.
Ook zetten wij dit jaar voor u een Haal- & Brengservice in.

Wij helpen u graag bij één van deze vestigingen

Driessen Toyota

Onze Toyota klanten zijn per 30 maart 2020 welkom op de Driessen Toyota vestiging in Eindhoven aan de Pietersbergweg 31.

Werkplaatsafspraak

Vestigingsmanager Driessen Toyota

Onze vestigingsmanager de heer Godry Wijffelaars staat u graag te woord voor uw vragen en of opmerkingen.

Godry

Bel met mij Email

Driessen Opel

Onze Opel klanten zijn per ingang van 30 maart 2020 welkom bij onze Opel vestigingen in Eindhoven,  Helmond of Oirschot

Werkplaatsafspraak

Vestigingsmanager Driessen Opel

Onze Opel brandmanager de heer Huib van Leeuwen staat u graag te woord voor uw vragen en of opmerkingen. 

Huib

Bel met mij Email

 Vestigingsmanager Driessen Opel

Onze vestigingsmanager de heer Koen van der Aa staat u graag te woord voor uw vragen en of opmerkingen. 

Koen-Van-der-Aa.png

  Bel met mij Email

Vestigingsmanager Vullings Opel

Onze vestigingsmanager de heer Daniel Plomp staat u graag te woord voor uw vragen en of opmerkingen. 

 Foto-Daniel-Valkenswaard-verhuist.png

 Bel met mij Email