Driven by you.

GEBR. VULLINGS ONDER ANDERE NAAMVOERING VERDER

Overdracht activiteiten Gebr. Vullings aan Nefkens

Onze Opel activiteiten in Oirschot zijn overgedragen aan Nefkens. De medewerkers van Gebr. Vullings; voor u vertrouwde gezichten, blijven op de vestiging werkzaam alleen naar de toekomst toe onder een andere naamvoering.

Er verandert voor u, als Opel rijder, persoonlijk verder niets. U kunt op de huidige locatie voor sales en after sales nog steeds terecht aan de Bestseweg 47 te Oirschot

Op het gebied van after sales zullen wij ervoor zorgen, dat wanneer u uw winterbanden bij ons in opslag heeft liggen, dat deze zullen worden “overgedragen” aan Nefkens.

Wij willen hierbij natuurlijk van de gelegenheid gebruik maken u heel hartelijk te danken voor uw getoonde loyaliteit aan onze organisatie! Wij hebben dat altijd zeer gewaardeerd!

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u contact opnemen met
T: 0499- 57 23 25 of via E-mail: dplomp@autovullings.nl.

Wat betekent dit voor u?

  • Alle activiteiten van Gebr. Vullings gaan onder de naamvoering van Nefkens verder.
  • U blijft dezelfde gezichten zien op de huidige vestiging.
  • Met betrekking tot de sales en after sales activiteiten verandert er voor u niets.
  • Uw winterbanden blijven op de huidige vestiging opgeslagen.

Openingstijden

Showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur.
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur.
Zondag zijn wij gesloten.

Driessen Autogroep voor al uw mobiliteitsoplossingen

De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automobielsector en biedt een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Daarbij is de Driessen Autogroep nog steeds één van de grotere spelers in Noord-Brabant.

De Driessen Autogroep vertegenwoordigt de officiële dealermerken Alfa Romeo, Maserati en Mitsubishi. Daarnaast maken ook Driessen Autolease, Driessen Autoverhuur, Driessen E-Mobility, Driessen Autoschade, Driessen Premium Pre-Owned, Driessen Occasion Center, Driessen Service Center, CarProf, LeaseProf en Nexdrive deel uit van de groep.

BEKIJK ONZE VOORRAAD