Driven by you.

Welkom bij Driessen Mitsubishi Eindhoven!

Welkom bij Driessen Mitsubishi Eindhoven. Heeft u vragen over uw Mitsubishi, ons aanbod of onze diensten? Neem dan direct contact op met een van onze collega's! Wordt u liever persoonlijk geholpen? Kom dan langs bij Driessen Mitsubishi Eindhoven! Onze vakbekwame en vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Contactgegevens 

Driessen Mitsubishi
Vaalserbergweg 305
5628 CH Eindhoven

Tel. 040 - 264 65 70
Stuur een e-mail

» Routebeschrijving

Openingstijden

Showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag zijn wij gesloten.

Receptie/werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur.
Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Wegwerkzaamheden Marathonloop Eindhoven

Vanaf medio juli 2023 tot juni 2024 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Marathonloop en de Anthony Fokkerweg in Eindhoven. Onze vestigingen blijven bereikbaar gedurende de werkzaamheden. Wel kan de verkeersdoorstroom belemmerd worden en kan er sprake zijn van omleidingen. Als u vanuit de richting A2/N2 komt, adviseren wij u om te rijden via de A50 afrit Ekkersrijt (6).

Bekijk de planning van de werkzaamheden.

Driessen Mitsubishi
Driessen Mitsubishi dé Mitsubishi dealer van Eindhoven en omstreken

Driessen Mitsubishi Eindhoven is al jaren een begrip in Eindhoven en is gevestigd in de Autowijk van stadsdeel Woensel-Noord. Driessen Mitsubishi verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's als van perfect onderhouden merkoccasions. 

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Mitsubishi, een goed onderhouden occasion, APK keuring, service, onderhoudsbeurt, ruitreparatie, schadeherstel, grote beurt, kleine beurt, zomercheck, wintercheck, bandenwissel, reparatie, verhuur, private lease en meer. Met ons one-stop-shop principe kunt u voor al uw mobiliteitswensen bij ons terecht.

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Altijd persoonlijk en altijd met een lach. 


Wij heten u van harte welkom!

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 71. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.