Driven by you.

Welkom bij Driessen Alfa Romeo!

Wij zijn Driessen Alfa Romeo. Heeft u vragen over uw Alfa Romeo, ons aanbod of onze diensten? Neem dan direct contact op met een van onze collega's!  Wordt u liever persoonlijk geholpen? Kom dan langs bij Driessen Alfa Romeo! Onze vakbekwame en vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Driessen, dé Alfa specialist in Eindhoven.

Contactgegevens

Driessen Alfa Romeo
Pietersbergweg 27
5628 BS Eindhoven

Tel. 040 - 264 65 00
Stuur een e-mail
» Routebeschrijving

Wegwerkzaamheden Marathonloop Eindhoven

Vanaf medio juli 2023 tot juni 2024 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Marathonloop en de Anthony Fokkerweg in Eindhoven. Onze vestigingen blijven bereikbaar gedurende de werkzaamheden. Wel kan de verkeersdoorstroom belemmerd worden en kan er sprake zijn van omleidingen. Als u vanuit de richting A2/N2 komt, adviseren wij u om te rijden via de A50 afrit Ekkersrijt (6).

Bekijk de planning van de werkzaamheden.

Openingstijden

Showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag zijn wij gesloten.

Receptie/werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur.
Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Driessen Alfa Romeo dé Alfa Romeo dealer van Eindhoven en omstreken.

Driessen Alfa Romeo is al jaren een begrip in Eindhoven en is gevestigd in de Autowijk van stadsdeel Woensel-Noord en is dé expert op gebied van Alfa Romeo in regio Eindhoven, Helmond, Nuenen, Geldrop, Bladel, Best, Valkenswaard, Veldhoven en regio Brabant Zuidoost. Driessen Alfa Romeo verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's als van perfect onderhouden merkoccasions en beschikt over een jarenlange ervaring van dit prestigieuze Italiaanse merk. 

Alle service onder 1 dak

Voor het aanschaffen van een nieuwe Alfa Romeo, een goed onderhouden occasion, APK keuring, service, onderhoudsbeurt, ruitreparatie, schadeherstel, grote beurt, kleine beurt, zomercheck, wintercheck, bandenwissel, reparatie, verhuur, private lease en meer komt u naar Driessen Alfa Romeo. Met ons one-stop-shop principe staan wij voor al uw mobiliteitswensen klaar.

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Alfa Romeo of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven. Onze gedreven medewerkers staan voor u klaar. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Altijd persoonlijk en altijd met een lach. 


Wij heten u van harte welkom!

Onze showroom
Driessen Alfa Romeo Eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 00. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek vestiging    Stuur een e-mail