Driven by you.
Driven by you.

Driessen Opel Helmond verhuist

De Driessen Autogroep heeft besloten de activiteiten van de vestiging van Driessen Helmond te integreren binnen de groep te Eindhoven.  

Door de sales als wel de aftersales activiteiten van de vestiging in Helmond van de 3 merken: Opel, Citroën en Mitsubishi binnen de groep in Eindhoven te gaan integreren, zorgen we voor meer synergie van onze dienstverlening.

Als Driessen Autogroep hechten wij groot belang aan de relatie met u als zeer gewaardeerde klant!

Om u naar de toekomst toe goed te kunnen ontzorgen bieden we u graag het volgende aan:

  • Gratis vervangend vervoer dit jaar.
  • Gratis Haal & Brengservice.
  • Uw winterbanden worden in Eindhoven bij uw merk opgeslagen.
  • Dezelfde aandacht en persoonlijke service.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR IN EINDHOVEN! 

Driessen Helmond is reeds gesloten.
U bent van harte welkom op onze vestiging in Eindhoven.

 

Contactgegevens

Pietersbergweg 25
5628 BS Eindhoven
Postbus 1250
5602 BG Eindhoven
Tel. 040 - 264 66 99
Stuur een e-mail
» Routebeschrijving

Openingstijden

Showroom
U bent van harte welkom in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur.
Zondag zijn wij gesloten.

Lees hier meer.

 

Receptie/werkplaats
Maandagtot en met
vrijdag geopend tussen 
08:00 - 17:30 uur.

Zaterdag en zondag gesloten.

Opel Helmond
Driessen Opel dé Opel dealer van Eindhovenen omstreken.

Sinds 2006 zijn wij uw vertrouwde Opel dealer voor regio Helmond, Nuenen, Geldrop, Mierlo, Deurne, Lierop, Bakel, Lieshout, Aarle-Rixtel en omstreken. Driessen Opel Helmond was voorheen ook gevestigd aan de Varenschut 11 te Helmond op de Autoboulevard in Helmond.

Driessen Opel is onderdeel van de in 1964 opgerichte Driessen Autogroep en bestaat daarmee inmiddels ruim 50 jaar. Dat betekent voor u als klant dat u profiteert van 50 jaar ervaring, kennis en expertise en bovendien de vele vertrouwde gezichten, want daarmee maken wij voor u het verschil! U vindt onze vestiging aan de Pietersbergweg 25 te Eindhoven, in de welbekende Autowijk. Driessen Opel is dé Opel dealer voor de omgeving van Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Helmond, Bladel, Best en Mierlo.

 

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Opel, een goed onderhouden occasion, APK keuring, service, onderhoudsbeurt, ruitreparatie, schadeherstel, grote beurt, kleine beurt, zomercheck, wintercheck, bandenwissel, reparatie, verhuur, Private Lease en meer. Met ons one-stop-shop principe bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw mobiliteitswensen.

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Opel of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven.

 

Driessen Opel is dé Opel dealer van Eindhoven en omgeving. Onze medewerkers staan voor u klaar. Altijd persoonlijk en altijd met een lach.

Opel Helmond medewerkers
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.