Driven by you.
Driven by you.
Driessen Mitsubishi Helmond

Deel onze passie voor auto's in onze Mitsubishi showroom. Bij Driessen Mitsubishi Helmond bent u altijd welkom voor een heerlijk kopje koffie en perfecte service. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Welkom bij Driessen Mitsubishi Helmond!

Driessen Mitsubishi Helmond is een officieel en erkend servicepunt voor uw Mitsubishi. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud en service van uw Mitsubishi zoals APK keuring, service, onderhoudsbeurt, ruitreparatie, schadeherstel, grote beurt, kleine beurt, zomercheck, wintercheck, bandenwissel, reparatie en meer. Met ons one-stop-shop principe kunt u voor al uw mobiliteitswensen bij ons terecht.


Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Helmond.

Driessen Mitsubishi Helmond is een officieel servicepunt voor uw Mitsubishi in de regio Eindhoven, Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Beek en Donk, Veldhoven, Son en Breugel, Oirschot. Onze medewerkers staan voor u klaar. Altijd persoonlijk en altijd met een lach.

Wij heten u van harte welkom!

De Driessen Autogroep is u graag van dienst. Update: Lockdown (COVID-19)

De werkplaatsen en Driessen Autoschade blijven open en we staan ook nu voor u klaar. Voor een onderhoudsbeurt of APK, maar ook voor een reparatie, schadeherstel of bandenwissel. Natuurlijk hanteren wij alle richtlijnen van het RIVM.

Interesse in een auto huren of een nieuwe/occasion auto te kopen? Neem contact met ons op. Bovendien kunt u ook volledig online de nieuwste en meest comfortabele modellen samenstellen én bestellen. Ook voor private of zakelijke Lease. Wij leveren uw nieuwe auto aan huis.

Bekijk voorzorgsmaatregelen

Contactgegevens

Driessen Mitsubishi
Varenschut 11
5705 DK Helmond
Postbus 1250
5602 BG Eindhoven
Tel. 0492 - 57 64 02
Stuur een e-mail

» Routebeschrijving

 

Receptie/werkplaats
Maandag:    08:00 - 17:30 uur
Dinsdag:      08:00- 17:30 uur
Woensdag:  08:00 - 17:30 uur
Donderdag: 08:00- 17:30 uur
Vrijdag:        08:00 - 17:30 uur
Zaterdag:    gesloten

Openingstijden

Showroom
U bent van harte welkom in onze showroom. Wij zijn op afspraak geopend.

Lees hier meer.

Mitsubishi Helmond
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 71. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.