Driven by you.
Driven by you.

Driessen Mitsubishi is verhuisd


De Driessen Autogroep heeft besloten de activiteiten van de vestiging van Driessen Helmond te integreren binnen de groep te Eindhoven.  

Door de sales als wel de aftersales activiteiten van de vestiging in Helmond van de 3 merken: Opel, Citroën en Mitsubishi binnen de groep in Eindhoven te gaan integreren, zorgen we voor meer synergie van onze dienstverlening.

Als Driessen Autogroep hechten wij groot belang aan de relatie met u als zeer gewaardeerde klant!

Om u naar de toekomst toe goed te kunnen ontzorgen bieden we u graag het volgende aan:

  • Gratis vervangend vervoer dit jaar.
  • Gratis Haal & Brengservice.
  • Uw winterbanden worden in Eindhoven bij uw merk opgeslagen.
  • Dezelfde aandacht en persoonlijke service.


WIJ STAAN VOOR U KLAAR IN EINDHOVEN! 

Driessen Helmond is reeds gesloten.
U bent van harte welkom op onze vestiging in Eindhoven.

Contactgegevens

Vaalserbergweg 305
5628 CH Eindhoven
Postbus 1250
5602 BG Eindhoven
Tel. 040 - 264 65 70
Stuur een e-mail
» Routebeschrijving

Openingstijden

Showroom
U bent van harte welkom in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur.
Zondag zijn wij gesloten.

Lees hier meer.

 

Receptie/werkplaats
Maandagtot en met
vrijdag geopend tussen 
08:00 - 17:30 uur.

Zaterdag en zondag gesloten.

Mitsubishi Helmond
Driessen Mitsubishi dé Citroën dealer van Eindhoven en omstreken

Driessen Mitsubishi is een officieel en erkend servicepunt voor uw Mitsubishi. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud en service van uw Mitsubishi zoals APK keuring, service, onderhoudsbeurt, ruitreparatie, schadeherstel, grote beurt, kleine beurt, zomercheck, wintercheck, bandenwissel, reparatie en meer. Met ons one-stop-shop principe kunt u voor al uw mobiliteitswensen bij ons terecht. Vanaf 5 juli bent u welkom op onze Vestiging in Eindhoven.

Driessen Mitsubishi Eindhoven is al jaren een begrip in Eindhoven en is gevestigd in de Autowijk van stadsdeel Woensel-Noord. Driessen Mitsubishi verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's als van perfect onderhouden merkoccasions.

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging.

Driessen Mitsubishi is een officieel servicepunt voor uw Mitsubishi in de regio Eindhoven, Helmond, Deurne, Asten, Gemert, Beek en Donk, Veldhoven, Son en Breugel, Oirschot. Onze medewerkers staan voor u klaar. Altijd persoonlijk en altijd met een lach.

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 71. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.