Driven by you.
Driven by you.

Driessen Citroën Helmond is verhuisd

De Driessen Autogroep heeft besloten de activiteiten van de vestiging van Driessen Helmond te integreren binnen de groep te Eindhoven.  

Door de sales als wel de aftersales activiteiten van de vestiging in Helmond van de 3 merken: Opel, Citroën en Mitsubishi binnen de groep in Eindhoven te gaan integreren, zorgen we voor meer synergie van onze dienstverlening.

Als Driessen Autogroep hechten wij groot belang aan de relatie met u als zeer gewaardeerde klant!

Om u naar de toekomst toe goed te kunnen ontzorgen bieden we u graag het volgende aan:

  • Gratis vervangend vervoer dit jaar.
  • Gratis Haal & Brengservice.
  • Uw winterbanden worden in Eindhoven bij uw merk opgeslagen.
  • Dezelfde aandacht en persoonlijke service.

WIJ STAAN VOOR U KLAAR IN EINDHOVEN! 

Driessen Helmond is reeds gesloten.
U bent van harte welkom op onze vestiging in Eindhoven.

Contactgegevens

Driessen Citroën
Pietersbergweg 6
5628 BT Eindhoven
Postbus 1250
5602 BG Eindhoven
Tel. 040 - 264 64 50
Stuur een e-mail

» Routebeschrijving

Openingstijden

Showroom
U bent van harte welkom in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur.
Zondag zijn wij gesloten.

Lees hier meer.

 

Receptie/werkplaats
Maandagtot en met
vrijdag geopend tussen 
08:00 - 17:30 uur.

Zaterdag en zondag gesloten.

Driessen Citroen Helmond
Driessen Citroën dé Citroën dealer van Eindhoven en omstreken.

Sinds december 2015 was Driessen Citroën Helmond uw vertrouwde Citroën dealer voor de regio Helmond, Nuenen, Geldrop, Mierlo, Deurne, Lierop, Bakel, Lieshout, Asten, Aarle-Rixtel en omgeving. Driessen Citroën Helmond is reeds gesloten. Kom voortaan naar onze vestiging in Eindhoven.

 

Driessen Citroën is al jaren een begrip in Eindhoven en is dé Citroën dealer van Eindhoven en omstreken. Driessen Citroën is gevestigd in de Autowijk Eindhoven van stadsdeel Woensel-Noord. 

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Citroën, een goed onderhouden Citroën occasion, APK keuring, service, onderhoudsbeurt, ruitreparatie, schadeherstel, grote beurt, kleine beurt, zomercheck, wintercheck, bandenwissel, reparatie, verhuur, Private Lease en meer. Met ons one-stop-shop gaat u voor al uw mobiliteitswensen nar Driessen Autogroep.

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Citroën of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven. Onze medewerkers staan voor u klaar. Altijd persoonlijk en altijd met een lach.

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven