Driven by you.
Driven by you.
Driessen Toyota Eindhoven

Deel onze passie voor auto's in onze Toyota showroom. Bij Driessen Toyota Eindhoven bent u altijd welkom voor een heerlijk kopje koffie en perfecte service. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bekijk het actuele aanbod

Welkom bij Driessen Toyota Eindhoven!

Welkom bij Driessen Toyota Eindhoven. Heeft u vragen over uw Toyota, ons aanbod of onze diensten? Neem dan direct contact op met een van onze collega's! Wordt u liever persoonlijk geholpen? Kom dan langs bij Driessen Toyota Eindhoven in het altijd gezellige Brabant! Onze vakbekwame en vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

De Driessen Autogroep is geopend. Update: coronavirus (COVID-19)

U vertrouwt op ons voor uw mobiliteit. Nu Nederland volop getroffen wordt door het Coronavirus neemt de Driessen Autogroep ook haar verantwoordelijkheid om uw mobiliteit te kunnen garanderen, zonder het gezondheidsaspect uit het oog te verliezen. We zijn geopend! Met voorzorgsmaatregelen.

Komt u op het moment liever niet naar onze vestiging? We vinden graag een passende oplossing. Contact ons

Bekijk voorzorgsmaatregelen

Contactgegevens

Driessen Toyota Eindhoven
Pietersbergweg 31
5628 BS Eindhoven
Postbus 1250
5602 BG Eindhoven
Tel. 040 - 264 66 45
Stuur een e-mail

» Routebeschrijving

Openingstijden

Showroom
Maandag:    08:30 - 18:00u
Dinsdag:      08:30 - 18:00u
Woensdag: 08:30 - 18:00u
Donderdag: 08:30 - 18:00u
Vrijdag:        08:30 - 18:00u
Zaterdag:    09:00 - 17:00u
Onze werkplaats is al vanaf 08.00 uur geopend.

 

Receptie/werkplaats
Maandag:    08:00 - 17:30u
Dinsdag:      08:00- 17:30u
Woensdag:  08:00 - 17:30u
Donderdag: 08:00- 17:30u
Vrijdag:         08:00 - 17:30u
Zaterdag:     gesloten

Driessen Toyota Eindhoven
8,2
28 beoordelingen
Service
8,2
Deskundigheid medewerkers
8,3
Prijs/kwaliteit
8,1
Driessen Toyota Eindhoven dé Toyota dealer van Eindhoven!

Driessen Toyota Eindhoven is al jaren een begrip in Eindhoven, één van de grootste Toyota dealers in Brabant en is gevestigd in de Autowijk van stadsdeel Woensel-Noord. Driessen Toyota Eindhoven is dé Toyota dealer voor de omgeving van Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Helmond, Valkenswaard, Bladel, Best en Mierlo. Driessen Toyota Eindhoven is gevestigd aan de Pietersbergweg 31 te Eindhoven. 

 

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Toyota, een goed onderhouden occasion, APK keuring, service, onderhoudsbeurt, ruitreparatie, schadeherstel, grote beurt, kleine beurt, zomercheck, wintercheck, bandenwissel, reparatie, verhuur, private lease en meer. Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Toyota of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven.

Bij ons staat u als klant altijd centraal. Klanttevredenheid en service staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Altijd persoonlijk en altijd met een lach.

Wij heten u van harte welkom!

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Toyota Eindhoven