Driven by you.
Driven by you.
Driessen Suzuki

Deel onze passie voor auto's in onze Suzuki showroom. Bij Driessen Suzuki bent u altijd welkom voor een heerlijk kopje koffie en perfecte service. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Welkom bij Driessen Suzuki Eindhoven!

Welkom bij Driessen Suzuki. Een nieuwe fraaie Suzuki? Of liever een Suzuki occasion? Wat u ook zoekt, bij Driessen Suzuki in Eindhoven bent u aan het juiste officiële Suzuki-dealer adres, een begrip in de regio Noord-Brabant. En niet verwonderlijk ook. Maak kennis met Driessen Suzuki! Heeft u vragen over uw Suzuki, ons aanbod of onze diensten? Neem dan direct contact op met een van onze collega's! Wordt u liever persoonlijk geholpen? Bezoek dan onze vestiging. Onze vakbekwame en vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Contactgegevens

Driessen Suzuki Eindhoven
Vaalserbergweg 305
5628 CH Eindhoven
Postbus 1250
5602 BG Eindhoven
Tel. 040 - 264 66 55
Stuur een e-mail

» Routebeschrijving

De Driessen Autogroep is geopend. Update: coronavirus (COVID-19)

U vertrouwt op ons voor uw mobiliteit. Nu Nederland volop getroffen wordt door het Coronavirus neemt de Driessen Autogroep ook haar verantwoordelijkheid om uw mobiliteit te kunnen garanderen, zonder het gezondheidsaspect uit het oog te verliezen. We zijn geopend! Met voorzorgsmaatregelen.

Komt u op het moment liever niet naar onze vestiging? We vinden graag een passende oplossing. Contact ons

Bekijk voorzorgsmaatregelen

Openingstijden

Showroom
Maandag:    08:30 - 18:00u
Dinsdag:      08:30 - 18:00u
Woensdag: 08:30 - 18:00u
Donderdag: 08:30 - 18:00u
Vrijdag:        08:30 - 18:00u
Zaterdag:    09:00 - 17:00u
Onze werkplaats is al vanaf 08.00 uur geopend.

 

Receptie/werkplaats
Maandag:    08:00 - 17:30u
Dinsdag:      08:00- 17:30u
Woensdag:  08:00 - 17:30u
Donderdag: 08:00- 17:30u
Vrijdag:         08:00 - 17:30u
Zaterdag:     gesloten

Driessen Suzuki
Driessen Suzuki dé Suzuki dealer van Eindhoven en omstreken.

Driessen Suzuki Eindhoven is al jaren een begrip in Eindhoven en is gevestigd in de Autowijk van stadsdeel Woensel-Noord. Driessen Suzuki verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's als van perfect onderhouden merkoccasions. Ook voor onderhoud en reparatie bent u welkom bij Driessen Suzuki in Eindhoven. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met Suzuki! Of het nu gaat om de aankoop van uw nieuwe Suzuki of onderhoud en reparatie van uw huidige auto, onze vakbekwame en professionele medewerkers staan altijd voor u klaar. 

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Suzuki, een goed onderhouden occasion, APK keuring, service, onderhoudsbeurt, ruitreparatie, schadeherstel, grote beurt, kleine beurt, zomercheck, wintercheck, bandenwissel, reparatie, verhuur, private lease en meer. Met ons one-stop-shop principe kunt u voor al uw mobiliteitswensen bij ons terecht.

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Suzuki of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Altijd persoonlijk en altijd met een lach. 


Wij heten u van harte welkom!

Driessen Suzuki Eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 55. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging                   Stuur een e-mail