Driven by you.
Opel Eindhoven

DRIESSEN OPEL ONDER ANDERE NAAMVOERING VERDER

Overdracht activiteiten Driessen Opel aan Nefkens

Onze Opel activiteiten overgedragen aan Nefkens. De medewerkers van Driessen Opel; voor u vertrouwde gezichten, blijven op de vestiging werkzaam alleen naar de toekomst toe onder een andere naamvoering.

Er verandert voor u, als Opel rijder, persoonlijk verder weinig. U kunt vanaf nu op de huidige locatie voor zowel sales als after sales nog steeds terecht aan de Pietersbergweg 25 te Eindhoven. Het merk Opel gaat samen met de merken Citroën en DS haar invulling krijgen op dit adres onder naamvoering van Nefkens.

Op het gebied van after sales zullen wij ervoor zorgen, dat wanneer u uw winterbanden bij ons in opslag heeft liggen, dat deze zullen worden “overgedragen” aan Nefkens.

Wij willen hierbij natuurlijk van de gelegenheid gebruik maken u heel hartelijk te danken voor uw getoonde loyaliteit aan onze organisatie! Wij hebben dat altijd zeer gewaardeerd!

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u contact opnemen met ons
Klant Contact Center T: 040 - 26 46 601 E-mail: kcc@driessenautogroep.nl.

Wat betekent dit voor u?

  • Alle activiteiten van Driessen Opel gaan onder de naamvoering van Nefkens verder.
  • U blijft dezelfde gezichten zien op de huidige vestiging.
  • Met betrekking tot de sales en after sales activiteiten verandert er voor u niets.
  • Uw winterbanden blijven op de huidige vestiging in Eindhoven opgeslagen.
  • Het merk Opel gaat samen met het merk Citroën en DS haar invulling krijgen in het huidige Driessen Opel pand aan de Pietersbergweg 25. Wel onder de naam van Nefkens.

Openingstijden

Showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag zijn wij gesloten.

Overdracht van de activiteiten van "Gebr. Vullings" in Oirschot aan Nefkens

Ook zijn onze Opel activiteiten in Oirschot overgedragen aan Nefkens. De medewerkers van Gebr. Vullings; voor u vertrouwde gezichten, blijven op de vestiging werkzaam alleen naar de toekomst toe onder een andere naamvoering.

Er verandert voor u, als Opel rijder, persoonlijk verder niets. U kunt op de huidige locatie voor sales en after sales nog steeds terecht aan de Bestseweg 47 te Oirschot

Op het gebied van after sales zullen wij ervoor zorgen, dat wanneer u uw winterbanden bij ons in opslag heeft liggen, dat deze zullen worden “overgedragen” aan Nefkens.

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u deze aan vestigingmanager Daniël Plomp richten op
T: 0499 - 57 23 25 of via E-mail: dplomp@autovullings.nl.

Wat betekent dit voor u?

  • Alle activiteiten van Gebr. Vullings gaan onder de naamvoering van Nefkens verder.
  • U blijft dezelfde gezichten zien op de huidige vestiging.
  • Met betrekking tot de sales en after sales activiteiten verandert er voor u niets.
  • Uw winterbanden blijven op de huidige vestiging opgeslagen.

Driessen Autogroep voor al uw mobiliteitsoplossingen

De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automobielsector en biedt een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Daarbij is de Driessen Autogroep nog steeds één van de grotere spelers in Noord-Brabant.

De Driessen Autogroep vertegenwoordigt de officiële dealermerken Alfa Romeo, Maserati en Mitsubishi. Daarnaast maken ook Driessen Autolease, Driessen Autoverhuur, Driessen E-Mobility, Driessen Autoschade, Driessen Premium Pre-Owned, Driessen Occasion Center, Driessen Service Center, CarProf, LeaseProf en Nexdrive deel uit van de groep.

BEKIJK ONZE VOORRAAD