Driven by you.
Driven by you.
DRIESSEN OPEL

Welkom bij Driessen Opel!

Welkom bij Driessen Opel. Heeft u vragen over uw Opel, ons aanbod of onze diensten? Neem dan direct contact op met een van onze collega's! Wordt u liever persoonlijk geholpen? Kom dan langs bij Driessen Opel! Onze vakbekwame en vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Contactgegevens

Driessen Opel Eindhoven
Pietersbergweg 25
5628 BS Eindhoven
Postbus 1250
5602 BG Eindhoven
Tel. 040 - 264 66 99
Stuur een e-mail

» Routebeschrijving

Openingstijden

Showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur.
Zondag zijn wij gesloten.

 

Receptie/werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur.
Zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Driessen Opel Eindhoven medewerkers
Driessen Opel Eindhoven dé Opel dealer van Eindhoven en omstreken.
Driessen Opel is onderdeel van de in 1964 opgerichte Driessen Autogroep en bestaat daarmee inmiddels ruim 50 jaar. Dat betekent voor u als klant dat u profiteert van 50 jaar ervaring, kennis en expertise en bovendien de vele vertrouwde gezichten, want daarmee maken wij voor u het verschil! U vindt onze vestiging aan de Pietersbergweg 25 te Eindhoven, in de welbekende Autowijk. Driessen Opel Eindhoven is dé Opel dealer voor de omgeving van Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Oirschot, Eindhoven, Best en Mierlo. 

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Opel of een goed onderhouden occasion. Maar ook voor een APK keuring, een service- of onderhoudsbeurt, ruitreparatie, schadeherstel, een kleine- of grote beurt, een zomer- of wintercheck, bandenwissel, reparatie, verhuur, private lease en meer. Met ons one-stop-shop principe kunt u voor al uw mobiliteitswensen bij ons terecht.

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Opel of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Altijd persoonlijk en altijd met een lach. 
Wij heten u van harte welkom!
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.