Driven by you.
Driessen Nissan

Deel onze passie voor auto's in onze Nissan showroom. Bij Driessen Nissan bent u altijd welkom voor een heerlijk kopje koffie en perfecte service. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Maatregelen van de Driessen Autogroep i.v.m. Coronavirus (COVID-19)

U vertrouwt op ons voor uw mobiliteit. Nu Nederland volop getroffen wordt door het Coronavirus neemt de Driessen Autogroep ook haar verantwoordelijkheid om uw mobiliteit te kunnen garanderen, zonder het gezondheidsaspect uit het oog te verliezen.

Uw auto is en blijft bij ons in vertrouwde handen. Wij dragen zo goed mogelijk zorg voor uw gezondheid en die van onze collega’s, daarom heeft de hele organisatie van de Driessen Autogroep extra voorzorgsmaatregelen getroffen conform de door het RVIM voorgeschreven richtlijnen.

Meer informatie

Welkom bij Driessen Nissan!

Welkom bij Driessen Nissan. Heeft u vragen over uw Nissan, ons aanbod of onze diensten? Neem dan direct contact op met een van onze collega's! Wordt u liever persoonlijk geholpen? Kom dan langs bij Driessen Nissan Eindhoven! Onze vakbekwame en vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Openingstijden

Showroom
Maandag:    08:30 - 08:00u
Dinsdag:      08:30 - 08:00u
Woensdag: 08:30 - 18:00u
Donderdag: 08:30 - 18:00u
Vrijdag:        08:30 - 18:00u
Zaterdag:    09:00 - 17:00u
Onze werkplaats is al vanaf 08.00 uur geopend.

Contactgegevens

Driessen Nissan 
Vaalserbergweg 315
5628 CH Eindhoven
Postbus 1250
5602 BG Eindhoven
Tel. 040 - 264 65 22
Stuur een e-mail

» Routebeschrijving

 

Receptie/werkplaats
Maandag:    08:00 - 17:30u
Dinsdag:      08:00- 17:30u
Woensdag:  08:00 - 17:30u
Donderdag: 08:00- 17:30u
Vrijdag:         08:00 - 17:30u
Zaterdag:     gesloten

Vestiging Nissan Eindhoven
8,7
1573 beoordelingen
Service
8,9
Deskundigheid medewerkers
8,8
Prijs/kwaliteit
8,4
Driessen Nissan dé Nissan dealer van Eindhoven en omstreken.


Driessen Nissan is dé Nissan dealer van Eindhoven, Helmond, Nuenen, Valkenswaard, Best, Geldrop, Woensel en omstreken. Driessen Nissan Eindhoven is al jaren een begrip in Eindhoven en is gevestigd in de Autowijk van stadsdeel Woensel-Noord. Driessen Nissan verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's als van perfect onderhouden merkoccasions. Of het nu gaat om de aankoop van uw nieuwe droomauto of onderhoud en reparatie van uw huidige auto, onze vakbekwame medewerkers staan altijd voor u klaar.

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Nissan, een goed onderhouden occasion, APK keuring, service, onderhoudsbeurt, ruitreparatie, schadeherstel, grote beurt, kleine beurt, zomercheck, wintercheck, bandenwissel, reparatie, verhuur, private lease en meer. Met ons one-stop-shop principe kunt u voor al uw mobiliteitswensen bij ons terecht.

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Nissan of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Altijd persoonlijk en altijd met een lach. 


Wij heten u van harte welkom!

Driessen Nissan medewerkers
Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL