Driven by you.

DRIESSEN CITROËN ONDER ANDERE NAAMVOERING VERDER

Overdracht activiteiten Driessen Citroën aan Nefkens

Onze Citroën activiteiten zijn overgedragen aan Nefkens. De medewerkers van Driessen Citroën; voor u vertrouwde gezichten, blijven op de nieuwe vestiging werkzaam alleen naar de toekomst toe onder een andere naamvoering.

Er verandert voor u, als Citroën rijder, persoonlijk verder weinig. Enkel zal er een kleine verhuizing plaatsvinden; de Citroën activiteiten verhuizen namelijk naar de Driessen Opel vestiging in de Autowijk, dus een paar honderd meter verder dan het huidige pand. U kunt vanaf nu op de nieuwe locatie voor zowel sales als after sales terecht aan de Pietersbergweg 25 te Eindhoven. Het merk Citroën gaat samen met de merken Opel en DS haar invulling krijgen op dit adres onder naamvoering van Nefkens.

Op het gebied van after sales zullen wij ervoor zorgen, dat wanneer u uw winterbanden bij ons in opslag heeft liggen, dat deze zullen worden “overgedragen” aan Nefkens.

Wij willen hierbij natuurlijk van de gelegenheid gebruik maken u heel hartelijk te danken voor uw getoonde loyaliteit aan onze organisatie! Wij hebben dat altijd zeer gewaardeerd!

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u contact opnemen met ons
Klant Contact Center T: 040- 26 46 601 E-mail: kcc@driessenautogroep.nl.

Wat betekent dit voor u?

  • Alle activiteiten van Driessen Citroën gaan onder de naamvoering van Nefkens verder.
  • U blijft dezelfde gezichten zien op de huidige vestiging.
  • Voor sales en after sales activiteiten hoeft u maar een paar honderd meter verder te rijden, namelijk naar de Pietersbergweg 25 te Eindhoven.
  • Uw winterbanden worden in Eindhoven, op het nieuwe adres opgeslagen.
  • Het merk Citroën gaat samen met het merk Opel en DS haar invulling krijgen in het huidige Driessen Opel pand aan de Pietersbergweg 25. Wel onder de naam van Nefkens.

Openingstijden

Showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag zijn wij gesloten.

Driessen Autogroep voor al uw mobiliteitsoplossingen

De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automobielsector en biedt een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Daarbij is de Driessen Autogroep nog steeds één van de grotere spelers in Noord-Brabant.

De Driessen Autogroep vertegenwoordigt de officiële dealermerken Alfa Romeo, Maserati en Mitsubishi. Daarnaast maken ook Driessen Autolease, Driessen Autoverhuur, Driessen E-Mobility, Driessen Autoschade, Driessen Premium Pre-Owned, Driessen Occasion Center, Driessen Service Center, CarProf, LeaseProf en Nexdrive deel uit van de groep.

BEKIJK ONZE VOORRAAD