Driven by you.
Driessen Alfa Romeo

Deel onze passie voor auto's in onze Alfa Romeo showroom. Bij Driessen Alfa Romeo bent u altijd welkom voor een heerlijk kopje koffie en perfecte service. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Maatregelen van de Driessen Autogroep i.v.m. Coronavirus (COVID-19)

U vertrouwt op ons voor uw mobiliteit. Nu Nederland volop getroffen wordt door het Coronavirus neemt de Driessen Autogroep ook haar verantwoordelijkheid om uw mobiliteit te kunnen garanderen, zonder het gezondheidsaspect uit het oog te verliezen.

Uw auto is en blijft bij ons in vertrouwde handen. Wij dragen zo goed mogelijk zorg voor uw gezondheid en die van onze collega’s, daarom heeft de hele organisatie van de Driessen Autogroep extra voorzorgsmaatregelen getroffen conform de door het RVIM voorgeschreven richtlijnen.

Meer informatie

Welkom bij Driessen Alfa Romeo!

Welkom bij Driessen Alfa Romeo. Heeft u vragen over uw Alfa Romeo, ons aanbod of onze diensten? Neem dan direct contact op met een van onze collega's!  Wordt u liever persoonlijk geholpen? Kom dan langs bij Driessen Alfa Romeo! Onze vakbekwame en vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Driessen, dé Alfa specialist in Eindhoven.

Contactgegevens

Driessen Alfa Romeo
Pietersbergweg 27
5628 BS Eindhoven
Postbus 1250
5602 BG Eindhoven
Tel. 040 - 264 65 00
Stuur een e-mail
» Routebeschrijving

Openingstijden

Showroom
Maandag:    08:30 - 08:00u
Dinsdag:      08:30 - 08:00u
Woensdag: 08:30 - 18:00u
Donderdag: 08:30 - 18:00u
Vrijdag:        08:30 - 18:00u
Zaterdag:    09:00 - 17:00u
Onze werkplaats is al vanaf 08.00 uur geopend.

 

Receptie/werkplaats
Maandag:    08:00 - 17:30u
Dinsdag:      08:00- 17:30u
Woensdag:  08:00 - 17:30u
Donderdag: 08:00- 17:30u
Vrijdag:         08:00 - 17:30u
Zaterdag:     gesloten

Wegwerkzaamheden Autowijk Eindhoven

 

Tot en met 27 maart aanstaande is de Pietersbergweg tussen Driessen Toyota en Driessen Opel afgesloten.
Dit geldt ook voor de Pietersbergweg aansluitend op de Baronielaan. Bezoekt u de vestiging met de auto? Dan adviseren wij u te rijden via de Vaalserbergweg. Bezoekt u deze vestigingen met de auto? Dan adviseren wij u te rijden via de Vaalserbergweg. Hierdoor is Driessen Alfa Romeo tijdelijk alleen te voet berreikbaar. Er zijn alternatieve parkeergelegenheden beschikbaar binnen de Autowijk. Lees hier welke route u het beste kunt nemen en waar u uw auto het beste kunt parkeren.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

 

8,7
751 beoordelingen
Service
8,9
Deskundigheid medewerkers
8,9
Prijs/kwaliteit
8,3
Driessen Alfa Romeo dé Alfa Romeo dealer van Eindhoven en omstreken.

Driessen Alfa Romeo is al jaren een begrip in Eindhoven en is gevestigd in de Autowijk van stadsdeel Woensel-Noord en is dé expert op gebied van Alfa Romeo in regio Eindhoven, Helmond, Nuenen, Geldrop, Bladel, Best, Valkenswaard, Veldhoven en regio Brabant Zuidoost. Driessen Alfa Romeo verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's als van perfect onderhouden merkoccasions en beschikt over een jarenlange ervaring van dit prestigieuze Italiaanse merk. 

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Alfa Romeo, een goed onderhouden occasion, APK keuring, service, onderhoudsbeurt, ruitreparatie, schadeherstel, grote beurt, kleine beurt, zomercheck, wintercheck, bandenwissel, reparatie, verhuur, private lease en meer. Met ons one-stop-shop principe kunt u voor al uw mobiliteitswensen bij ons terecht.

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Alfa Romeo of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven. Onze gedreven medewerkers staan voor u klaar. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Altijd persoonlijk en altijd met een lach. 


Wij heten u van harte welkom!

Kom langs in onze showroom!
Driessen Alfa Romeo Eindhoven

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 00. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek vestiging    Stuur een e-mail