Driven by you.
Driven by you.

Vestigingen Eindhoven

Driessen Autogroep is officieel dealer van 9 merken met vestigingen in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard. Kom snel langs voor een advies op maat en een heerlijk kopje koffie!

Welkom bij Driessen Eindhoven!

De Driessen Autogroep is geopend. Update: coronavirus (COVID-19)

U vertrouwt op ons voor uw mobiliteit. Nu Nederland volop getroffen wordt door het Coronavirus neemt de Driessen Autogroep ook haar verantwoordelijkheid om uw mobiliteit te kunnen garanderen, zonder het gezondheidsaspect uit het oog te verliezen. We zijn geopend! Met voorzorgsmaatregelen.

Komt u op het moment liever niet naar onze vestiging? We vinden graag een passende oplossing. Contact ons

Bekijk voorzorgsmaatregelen

Welkom bij Driessen Eindhoven! Naast onze vestigingen in Helmond en Oirschot kunt u ook in Eindhoven bij uw vertrouwde Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi, Nissan, Opel, Suzuki en Toyota dealer terecht. U bent van harte welkom bij onze vestigingen in de Autowijk Eindhoven voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Groot geworden door klein te beginnen. En dat altijd met u als klant centraal. Bij Driessen Eindhoven streven wij naar een goede relatie met onze klanten waarbij klanttevredenheid en een persoonlijke benadering centraal staan.

Onze moderne werkplaats is voorzien van high-tech apparatuur en gereedschap. Daarnaast worden onze service-medewerkers continu opgeleid en getraind om u en uw auto optimale service en onderhoud te kunnen garanderen. Als u bij Driessen Eindhoven een auto aanschaft houdt de service niet op als u de showroom uitrijdt. Met onze jarenlange expertise kunnen wij u optimaal van dienst zijn, ook voor service en onderhoud. Driessen gaat verder. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Maak direct een afspraak in de werkplaats of kom langs! De koffie staat klaar.