Driven by you.

Vestigingen Eindhoven

Driessen Autogroep is officieel dealer van 9 merken met vestigingen in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard. Kom snel langs voor een advies op maat en een heerlijk kopje koffie!

Welkom bij Driessen Eindhoven!

Welkom bij Driessen Eindhoven! Naast onze vestigingen in Helmond en Valkenswaard kunt u ook in Eindhoven bij uw vertrouwde Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi, Nissan, Opel, Suzuki en Toyota dealer terecht. U bent van harte welkom bij onze vestigingen in de Autowijk Eindhoven voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Groot geworden door klein te beginnen. En dat altijd met u als klant centraal. Bij Driessen Eindhoven streven wij naar een goede relatie met onze klanten waarbij klanttevredenheid en een persoonlijke benadering centraal staan.

Onze moderne werkplaats is voorzien van high-tech apparatuur en gereedschap. Daarnaast worden onze service-medewerkers continu opgeleid en getraind om u en uw auto optimale service en onderhoud te kunnen garanderen. Als u bij Driessen Eindhoven een auto aanschaft houdt de service niet op als u de showroom uitrijdt. Met onze jarenlange expertise kunnen wij u optimaal van dienst zijn, ook voor service en onderhoud. Driessen gaat verder. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Maak direct een afspraak in de werkplaats of kom langs! De koffie staat klaar. 

Alfa Romeo
Alfa Romeo Eindhoven
Citroën / DS
Citroën DS Eindhoven
Maserati
Maserati nederland
Mitsubishi
Mitsubishi eindhoven
Nissan
nissan eindhoven
Opel
opel eindhoven
Suzuki
Suzuki eindhoven
Toyota
toyota eindhoven

LET OP: herverdeling van het merk Honda Eindhoven 

Honda Nederland heeft een strategie wijziging doorgevoerd, waarbij regionaal een herverdeling plaatsvindt van de merkvertegenwoordiging. Dit houdt in dat de Driessen Autogroep het merk per 1 januari 2019 niet langer zal gaan vertegenwoordigen. 

We willen u graag naar de toekomst toe verder van dienst zijn inzake aftersales van uw auto. U kunt daarom nog altijd uw auto bij ons aanbieden voor onderhoud en reparatie. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar!

Wij staan u graag te woord. Heeft u vragen of opmerkingen, dan vernemen wij dat graag:

Stuur ons een email