Driven by you.
Driven by you.

Vestigingen Eindhoven

Driessen Autogroep is officieel dealer van 8 merken met vestigingen in Eindhoven, Helmond en Oirschot. Kom snel langs voor een advies op maat en een heerlijk kopje koffie!

Welkom bij Driessen Eindhoven!

De Driessen Autogroep is u graag van dienst. Update: Lockdown (COVID-19)

De werkplaatsen en Driessen Autoschade blijven open en we staan ook nu voor u klaar. Voor een onderhoudsbeurt of APK, maar ook voor een reparatie, schadeherstel of bandenwissel. Natuurlijk hanteren wij alle richtlijnen van het RIVM.

Interesse in een auto huren of een nieuwe/occasion auto te kopen? Neem contact met ons op. Bovendien kunt u ook volledig online de nieuwste en meest comfortabele modellen samenstellen én bestellen. Ook voor private of zakelijke Lease. Wij leveren uw nieuwe auto aan huis.

Bekijk voorzorgsmaatregelen

Welkom bij Driessen Eindhoven! Naast onze vestigingen in Helmond en Oirschot kunt u ook in Eindhoven bij uw vertrouwde Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi en Opel dealer terecht. U bent van harte welkom bij onze vestigingen in de Autowijk Eindhoven voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Groot geworden door klein te beginnen. En dat altijd met u als klant centraal. Bij Driessen Eindhoven streven wij naar een goede relatie met onze klanten waarbij klanttevredenheid en een persoonlijke benadering centraal staan.

Onze moderne werkplaats is voorzien van high-tech apparatuur en gereedschap. Daarnaast worden onze service-medewerkers continu opgeleid en getraind om u en uw auto optimale service en onderhoud te kunnen garanderen. Als u bij Driessen Eindhoven een auto aanschaft houdt de service niet op als u de showroom uitrijdt. Met onze jarenlange expertise kunnen wij u optimaal van dienst zijn, ook voor service en onderhoud. Driessen gaat verder. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Maak direct een afspraak in de werkplaats of kom langs! De koffie staat klaar.