Driven by you.

Driven by you

Mobiliteitsoplossingen op maat.

Welkom bij Driessen Eindhoven!

Welkom bij Driessen Eindhoven! Naast onze vestiging in Oirschot kunt u ook in Eindhoven bij uw vertrouwde Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi en Opel dealer terecht. U bent van harte welkom bij onze vestigingen in de Autowijk Eindhoven voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. Groot geworden door klein te beginnen. En dat altijd met u als klant centraal. Bij Driessen Eindhoven streven wij naar een goede relatie met onze klanten, waarbij klanttevredenheid en een persoonlijke benadering centraal staan.

Onze moderne werkplaats is voorzien van high-tech apparatuur en gereedschap. Daarnaast worden onze service-medewerkers continu opgeleid en getraind om u en uw auto optimale service en onderhoud te kunnen garanderen. Als u bij Driessen Eindhoven een auto aanschaft houdt de service niet op als u de showroom uitrijdt. Met onze jarenlange expertise kunnen wij u optimaal van dienst zijn, ook voor service en onderhoud. Driessen gaat verder. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Maak direct een afspraak in de werkplaats of kom langs! De koffie staat klaar. 

Overdracht activiteiten aan Nefkens

Onze Citroën, DS en Opel activiteiten zijn overgedragen aan Nefkens. Ga naar de betreffende vestiging voor meer informatie of neem contact met ons op.