Driven by you.

fully charged

compleet in E-mobility:
• aanbod van alle automerken
• laadoplossingen
• alle vormen lease en financieren
• verzekeringen

Welkom bij Driessen E-mobility

Driessen E-mobility is onze universele E-mobiliteitsoplossing. In onze E-mobility vestiging in Eindhoven vindt u een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte elektrische aangedreven voertuigen; koop en private lease.

Wordt u liever persoonlijk geholpen? Kom dan langs bij Driessen E-mobility. Onze IBKI-gecertificeerde specialisten adviseren u over elektrische voertuigen. Maar ze informeren u ook over maatwerk laadoplossingen, laadinfrastructuur en batterijopslag.

Heeft u daarnaast behoefte aan een financiering en wilt u profiteren van onze aantrekkelijke verzekeringen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, Driessen E-mobility is het kenniscentrum waar onze specialisten klaarstaan voor alles op het gebied van duurzame en elektrische mobiliteitsoplossingen.

Openingstijden

Showroom
U bent van harte welkom in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag zijn wij gesloten.

Contactgegevens

Driessen E-mobility
Vaalserbergweg 315
5628 CH Eindhoven
Tel. 040 – 26 46 540

Stuur een e-mail
» Routebeschrijving

Driessen E-mobility voor alle universele e-mobiliteitsoplossingen.

Driessen E-mobility in Eindhoven is dé dealer van E-mobiliteitsoplossingen in Eindhoven en omstreken. Driessen E-mobility is gevestigd in de Autowijk Eindhoven van stadsdeel Woensel-Noord. Driessen E-mobility verzorgt de verkoop en lease van elektrische mobiliteitsoplossingen. Nieuw of gebruikt; U vindt dus altijd wel een E-mobiliteitsoplossing die bij u past. Denk hierbij aan:

  • E-voertuigen
  • E-occasions
  • E-Private Lease
  • E-bikes
  • Laadinfrastructuur
  • Zonnepanelen

Alle service onder 1 dak
Voor het aanschaffen van een nieuwe elektrische auto, een goed onderhouden elektrische occasion, private lease, financiering en verzekering en meer komt u naar Driessen E-mobility. Met ons one-stop-shop principe staan wij voor al uw mobiliteitswensen klaar.

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte elektrische auto of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Altijd persoonlijk en altijd met een lach. 


Wij heten u van harte welkom!

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 40. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.