Driven by you.

Welkom bij Driessen Service Center!

Welkom bij het Driessen Service Center. Het Driessen Service Center is een onderdeel van de Driessen Autogroep en biedt een totaalpakket diensten voor zowel de particuliere klant als de zakelijke klant. Service zonder zorgen, zodat u zorgeloos op weg kunt. Wij bieden kennis en ervaring om uw occasion, leaseauto of elektrische (en hybride) auto te onderhouden.

Openingstijden

Maandag:     08:00 - 17:00 uur
Dinsdag:       08:00 - 17:00 uur
Woensdag:   08:00 - 17:00 uur
Donderdag:  08:00 - 17:00 uur
Vrijdag:         08:00 - 17:00 uur
Zaterdag:     gesloten
Zondag:        gesloten

Contactgegevens

Driessen Service Center
Vaalserbergweg 305
5628 CH Eindhoven
Tel. 040 - 264 65 25
receptie@driessen-servicecenter.nl
» Routebeschrijving

Wegwerkzaamheden Marathonloop Eindhoven

Vanaf medio juli 2023 tot juni 2024 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Marathonloop en de Anthony Fokkerweg in Eindhoven. Onze vestigingen blijven bereikbaar gedurende de werkzaamheden. Wel kan de verkeersdoorstroom belemmerd worden en kan er sprake zijn van omleidingen. Als u vanuit de richting A2/N2 komt, adviseren wij u om te rijden via de A50 afrit Ekkersrijt (6).

Bekijk de planning van de werkzaamheden.

Driessen Service Center | Service zonder zorgen!

Voor iedere type auto en voor iedere klant hebben we een label binnen het Driessen Service Center dat uw service verzorgt.

CarProf Driessen

CarProf Driessen is een formule voor alle merken auto's van alle leeftijden. Op basis van heldere offertes, uitstekende service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf Driessen zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, watvoor auto u ook rijdt.

CarProf Driessen

LeaseProf Driessen

LeaseProf Driessen maakt deel uit van een landelijk netwerk van samenwerkende universele autobedrijven voor het onderhouden van leaseauto’s in opdracht van leasemaatschappijen.

LeaseProf Driessen

NexDrive Eindhoven

NexDrive Eindhoven heeft alle kennis en ervaring om uw elektrische of hybride auto te onderhouden. Een universeel label dat gespecialiseerd is in elektrische auto's. Dát is NexDrive Eindhoven.

NexDrive Eindhoven