Driven by you.

Welkom bij Driessen Autoschade!

Welkom bij Driessen Autoschade. Driessen Autoschade is gespecialiseerd in schadeherstel van alle automerken. Heeft uw auto schade opgelopen? U bent van harte welkom bij Driessen Autoschade om uw auto weer geheel rijklaar te maken. Heeft u vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan direct contact op met een van onze collega's! Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Openingstijden

Driessen Autoschade
Maandag:   07:30 - 18:00 uur
Dinsdag:     07:30 - 18:00 uur
Woensdag: 07:30 - 18:00 uur
Donderdag: 07:30 - 18:00 uur
Vrijdag:        07:30 - 18:00 uur
Zaterdag:    gesloten
Zondag:       gesloten

Contactgegevens

Driessen Autoschade
Vaalserbergweg 16
5628 CJ Eindhoven
Tel. 040 - 264 65 85
Stuur een e-mail

» Routebeschrijving

 

Schadehertel: vakkundig herstel van autoschade door Driessen Autoschade​

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje en ook schade aan uw auto is helaas niet altijd te voorkomen. Gelukkig biedt ons in-house schadeherstelbedrijf Driessen Autoschade een snelle en professionele afhandeling van uw schade.

Onze service bij autoschade:

  • Volledige afhandeling met uw verzekeraar
  • Een zo kort mogelijke hersteltijd van uw voertuig
  • Gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie
  • U behoudt fabrieks- en waardegarantie
Expertise in schadeherstel

Ons schadeherstelbedrijf Driessen Autoschade beschikt over de juiste kennis en faciliteiten om alle reparaties zelf uit te voeren. Van ruitschade, een simpel deukje tot gecompliceerde schades. Onze professionals zijn gespecialiseerd in schadeherstel van alle automerken en modellen.

Dat ons in-house schadeherstelbedrijf bij de beste schadebedrijven van Nederland behoort blijkt wel uit het vakmanschap, de FOCWA Eurogarant erkenning en ISO-certificeringen. Zo bent u altijd verzekerd van vakwerk als uw auto onverhoopt autoschade heeft opgelopen.

Autoschade Eindhoven