Driven by you.

Private Lease; Zorgeloos rijden begint hier! Logo-Keurmerk-Private-Lease-DEF-CMYK-01.png

De zekerheid van een vast all-in bedrag per maand. Alle kosten zijn inbegrepen, alleen de brandstof en abonnement betaal je zelf. En dat geeft je zekerheid. Zorgeloos rijden begint hier. Dát is typisch Driessen. Driven by you. 

Wat zit er in de prijs:

Oranje-vinkje.png Rente 
Oranje-vinkje.png Afschrijving
Oranje-vinkje.png Onderhoud en reparaties 
Oranje-vinkje.png Vervanging van banden
Oranje-vinkje.png Vervangend vervoer (na 48 uur) 
Oranje-vinkje.png Internationale pechhulpverlening
Oranje-vinkje.png Wegenbelasting, WA- en inzittendenverzekering

De 5 zekerheden:

Oranje-vinkje.png Eerlijke voorwaarden
 Compleet product
Oranje-vinkje.png 14 Dagen bedenktijd
Oranje-vinkje.png Zekerheid bij klachten
Oranje-vinkje.png Bescherming tegen te hoge financiële lasten

 

Tegelweergave Regelweergave

Voordelig privé leasen?

Wat is Private Lease?

Het kan: zorgeloos rijden in een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Private Lease, Privé lease of particulier leasen; allemaal termen voor onbezorgd als particulier in een nieuwe lease auto rijden voor een vast bedrag per maand.

 PL-logo.jpg

We stellen u er graag van op de hoogte dat volgens het Belastingplan 2020 de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 zal worden afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract.

Private Lease is een ideale manier om een nieuwe auto te rijden zonder dat u de hele auto in één keer moet betalen. U rijdt al een nieuwe auto vanaf 12 maanden.  En dat zonder borg, grote investering of andere onverwachte kosten. Bij een Private Lease abonnement zijn alle kosten inbegrepen. U betaalt alleen het maandelijkse bedrag en de brandstof. Mobiliteit zonder zorgen. Dát is Driessen Private Lease. Zorgeloos rijden begint hier. 

Voordelen Private Lease
 • Zekerheid: een vast bedrag per maand
 • Alle kosten zijn inbegrepen (behalve brandstof en boetes)
 • Geen onverwachte kosten
 • Geen schadevrije jaren vereist
 • Transparant en helder
 • Pechhulp en vervangend vervoer
 • Rijden in een nieuwe auto
Citroën Private Lease

Keurmerk Private Lease

Als erkend Private Lease aanbieder zijn wij in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit.

Als aanbieder van privé lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor Private Lease. Kijk voor meer informatie op keurmerkprivatelease.nl.

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen? Dat kan! 

Met de 5 zekerheiden van het Keurmerk Private Lease bent u verzekerd om veilig, verantwoord en vertrouwd een auto te leasen. Met een sterk keurmerk weet u waar u aan toe bent. En juist die zekerheid is wel zo veilig en vertrouwd. Daarom leaset u bij Driessen Autogroep.

5 zekerheden Private Lease
Een leaseauto binnen handbereik!

"Driessen Autogroep biedt Private Lease aan. En met succes. Ontdek het gemak van all-inclusive autorijden in een nieuwe auto tegen een vast bedrag per maand. En dat heeft dan ook vele voordelen. Private Lease is hot!

 

Bovendien heeft u geen omkijken meer naar onderhoud, banden, reparaties, verzekering en wegenbelasting. Daarnaast betaalt u geen bijtelling, aangezien het geen auto van de zaak is. Een Private Leaseauto kan een prettige en wel te overwegen optie zijn voor een tweede auto. Een leaseauto is nu binnen handbereik met Driessen Private Lease".

Private Lease
Wat zit allemaal inbegrepen?

Bij een Private Lease abonnement zijn alle kosten inbegrepen. U betaalt alleen het maandelijkse bedrag en de brandstof. Natuurlijk zijn eventuele verkeersboetes ook voor eigen rekening. Alle kosten zijn inclusief. U regelt de brandstof, wij de rest. Zo makkelijk en transparant is Private Lease. Inbegrepen in de prijs zijn:

 • Vervangend vervoer na 48 uur
 • Rente
 • Afschrijving
 • Onderhoud en reparaties
 • Banden
 • Wegenbelasting en All-Risk verzekering
 • Internationale pechhulp
 • BTW en afleverkosten

Compleet product
Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leasecontract is incl. onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

Eerlijke voorwaarden
De algemene voor- waarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. 

Bescherming
De leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt samen met u hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse lease- kosten financieel kunt dragen.

14 dagen bedenktijd
U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een weloverwogen keuze maken. Daarom heeft u op basis van het consumentenrecht 14 dagen bedenktijd.

Zekerheid bij klachten
Een eventueel geschil wordt snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Auto kopen of Privé leasen?

U wilt graag een nieuwe auto. Maar gaat u de auto kopen of rijden via Private Lease? Wat is de beste keuze voor u en uw portemonnee? Private Lease is een leaseconstructie gericht op particulieren. Het is interessant voor als u precies van te voren wilt weten wat u maandelijks kwijt bent aan een nieuwe auto. Met Private Lease bent u niet in het bezit van de auto, maar geniet u wel van veel voordelen en zekerheden. Zo kiest u met Private Lease voor zekerheid, inzicht in uw vaste kosten en volledig zorgeloos rijden. Twijfelt u tussen kopen of leasen? Neem dan contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek via  040 - 264 65 60. Wij helpen u graag! 

Driessen Private Lease: aanbod merken

De Driessen Autogroep maakt Private Lease mogelijk voor alle merken. Bekijk ons aanbod en vraag geheel vrijblijvend een Private Lease offerte aan! Er is altijd wel een auto die perfect bij u past. Staat uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op.