Driven by you.

Welkom bij Driessen Premium Pre-Owned

PASSIONATE ABOUT CARS, EXCELLENT IN SERVICE

Driessen Premium Pre-Owned staat voor exclusiviteit, luxe, sportiviteit en comfort. Denk aan premium occasions van o.a. Mercedes, Audi, BMW, Mini Cooper, Abarth en meer premium merken. Driessen Premium Pre-Owned maakt onderdeel uit van de Driessen Autogroep.

Premium Pre-Owned staat voor een gevarieerd aanbod van premium occasions voor dagelijks gebruik. Deze occasions zijn van hoge kwaliteit. Alle occasions bij Premium Pre-Owned zijn met zorg geselecteerd op luxe, sportieve of premium kenmerken. Deze premium auto's staan voor u gereed.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze sfeervolle showroom aan de Pietersbergweg 29. We adviseren u graag in de verschillende mobiliteitsoplossingen. Dit alles onder het genot van een kop koffie, terwijl u onze passie voor exclusieve occasions en uitstekende service op maat ervaart. 

Bent u benieuwd naar Driessen Premium Pre-Owned?

Ga naar Premium Pre-Owned

Openingstijden

Driessen Premium Pre-Owned

SHOWROOM
Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten

WERKPLAATS
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Contactgegevens

Driessen Premium Pre-Owned

Pieterbergweg 29
5628 BS EINDHOVEN
Tel. 040 - 264 66 26

Stuur een e-mail

» Routebeschrijving

Wegwerkzaamheden Marathonloop Eindhoven

Vanaf medio juli 2023 tot juni 2024 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Marathonloop en de Anthony Fokkerweg in Eindhoven. Onze vestigingen blijven bereikbaar gedurende de werkzaamheden. Wel kan de verkeersdoorstroom belemmerd worden en kan er sprake zijn van omleidingen. Als u vanuit de richting A2/N2 komt, adviseren wij u om te rijden via de A50 afrit Ekkersrijt (6).

Bekijk de planning van de werkzaamheden.

ALLE SERVICES ONDER 1 DAK

PASSIONATE ABOUT CARS, EXCELLENT IN SERVICE

 
Met onze service op maat bieden wij totale ontzorging op het gebied van mobiliteit. Wij zijn niet zomaar een autodealer, maar wij zijn uw mobiliteitspartner. Wij bieden mobiliteitsoplossingen voor iedereen. Hierbij denkt u aan de volgende services:

  • Onderhoud & Reparatie
  • Autofinanciering
  • Autolease
  • Autoverzekering
  • Autoschade
  • Car Cleaning

Bekijk website

WAAROM DRIESSEN PREMIUM PRE-OWNED?

Oog voor detail en alle aandacht voor uw persoonlijke wensen is de rode draad van Driessen Premium Pre-Owned. Wij gaan verder dan alleen de verkoop van een premium occasion. Wij bieden complete mobiliteitsoplossingen aan.

Totaal ontzorgen

Persoonlijke service op maat staat bij Premium Pre-Owned voorop. Iedereen heeft andere behoeftes en wensen en wij staan ervoor om deze wensen zoveel mogelijk in te willigen. Niets is ons te gek en wij denken graag met u mee. Een premium auto kopen, een auto leasen of een autofinanciering aanvragen? Wij zijn uw mobiliteitspartner.

Service op maat

Passionate about cars, excellent in service. Uitstekende service is de norm bij Premium Pre-Owned. Wij adviseren in alle vraagstukken in uw mobiliteitsbehoefte. Ons team helpt en adviseert bij de aankoop, leasing, financiering, onderhoud & reparatie, personalisatie, professionele car cleaning of schadeherstel van uw exclusieve occasion.

Exclusieve occasions

Premium Pre-Owned staat voor exclusiviteit, luxe, sportief en comfort. Net als onze jonge premium occasions. Denk hierbij aan premium auto’s van onder andere de merken Mercedes, Audi, BMW, Mini Cooper, Porsche en nog vele andere mooie merken.