Driven by you.
Driven by you.

Driven by you

Mobiliteitsoplossingen op maat.

Over de Driessen Autogroep

De Driessen Autogroep is een vooruitstrevend en onderscheidend automotive concern uit Brabant. Landelijk behoort de groep tot de top 20 van grootste automotive concerns. Het nieuwe Driessen E-mobility-concept past precies in onze ambitie. Particuliere en zakelijke klanten verder helpen met innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen. Het Driessen E-mobility-concept biedt alle merken elektrische voertuigen aan en is daarmee een krachtige aanvulling op onze totale dienstverlening.

Gerenommeerd familiebedrijf

Behalve een gerenommeerde organisatie is de Driessen Autogroep een écht familiebedrijf. Een concern waar de positieve energie de boventoon voert. Waar we trots zijn op onze mensen, onze prestaties en waar onze mensen hart voor de zaak hebben en oog voor waardering. Maar vooral, waar iedereen een passie heeft voor auto's en mobiliteit in welke vorm dan ook.

Sterke bundeling van diensten

De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automotive branche voor zowel de particuliere klant (het Driessen Mobiliteit Center), als de zakelijke klant met Driessen Autolease. Bij Driessen E-mobility vindt u alle merken elektrische koop- en lease-voertuigen.

Met ruim 270 medewerkers vertegenwoordigt de Driessen Autogroep officiële dealerschappen van Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi en Opel. Daarnaast zijn wij erkend reparateur van de merken Cadillac, Chevrolet, Corvette en Saab. Als klant kunt u bij ons terecht voor zowel de verkoop van nieuwe auto’s en occasions, als voor het onderhoud en reparatie van auto’s. Daarnaast maken Driessen Autoschade, (ons erkende schadeherstelbedrijf), Driessen Autoverhuur, Driessen Occasion Center, Driessen Car Cleaning en de universele leasemaatschappij Driessen Autolease deel uit van de Driessen Autogroep.

Optimale service en klanttevredenheid

Met behulp van onze enthousiaste, klantvriendelijke en competente medewerkers streven wij dagelijks naar een optimaal serviceniveau op alle afdelingen binnen ons bedrijf. Als klant staat u daarbij altijd centraal, want een tevreden klant is onze motor. En goed om te weten; de Driessen E-mobility adviseurs zijn IBKI-gecertificeerd. 

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.