Driven by you.
Driven by you.

Driven by you

Mobiliteitsoplossingen op maat.

Over de Driessen Autogroep

Als een van de grootste automotive bedrijven van Nederland en Brabant zijn we vooruitstrevend en onderscheidend. We behoren tot de landelijke top 20 grootste automotive concerns en zelfs tot de top 50 grootste werkgevers van Zuidoost Brabant. Daar zijn we oprecht trots op.

Gerenommeerd familiebedrijf

Naast het feit dat de Driessen Autogroep een gerenommeerde organisatie is, zijn wij voornamelijk een écht familiebedrijf. Een concern waar de positieve energie de boventoon voert. Waar we trots zijn op onze mensen, onze prestaties en waar onze mensen hart voor de zaak hebben en oog voor waardering. Maar vooral, waar iedereen een passie voor auto's heeft.

Sterke bundeling van diensten

De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automotive branche voor zowel de particuliere klant, met het Driessen Mobiliteit Center, als de zakelijke klant met het Driessen Business Center. Met ruim 340 medewerkers vertegenwoordigt de Driessen Autogroep 6 officiële dealerschappen, te weten: Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi en Opel. Daarnaast zijn wij erkend reparateur van de merken Cadillac, Chevrolet, Corvette en Saab. De Driessen Autogroep verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto’s en occasions als ook het onderhoud en reparatie van auto’s. Tevens maken het erkende schadeherstelbedrijf Driessen Autoschade en de universele leasemaatschappij Driessen Autolease deel uit van de Driessen Autogroep.

Optimale service en klanttevredenheid

Met behulp van enthousiaste, klantvriendelijke en competente medewerkers streven wij dagelijks naar een optimaal serviceniveau op alle afdelingen binnen ons bedrijf. U als klant staat daarbij altijd centraal. Een tevreden klant is onze motor!

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt. Met ons One-Stop-Shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Alle diensten onder één dak. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn en de service bieden die u van ons mag verwachten. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.