Driven by you.
Driven by you.
Wij verwelkomen 8 nieuwe collega's van Toyota Jansen Auto

Wij verwelkomen 8 nieuwe collega's van Toyota Jansen Auto

1 oktober 2018 22:07
Categorie: Driessen Autogroep, Persberichten, Toyota

Over Driessen Toyota

Driessen Toyota is al meer dan 20 jaar officieel Toyota dealer in de regio Eindhoven. Driessen Toyota verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's en occasions alsook het onderhoud en de reparatie van uw auto.

Driessen Toyota heeft met de komst van onze nieuwe ervaren collega’s 25 enthousiaste en vakbekwame medewerkers in dienst. Onze vestiging in de Autowijk in Eindhoven, is een waar Experience Center. De Toyota modellen in onze showroom komen daardoor optimaal tot hun recht. In onze wachtruimte kunt u comfortabel vertoeven. Ook het feit dat ons bedrijf ISO gecertificeerd is, maakt het dat wij garant staan voor kwaliteit, service en vakbekwaamheid.

Wij zijn zeer verheugd over het feit dat wij zo’n ervaren team gekwalificeerde en fijne collega’s kunnen toevoegen aan onze activiteiten. Vestigingsmanager Godry Wijffelaars is ervan overtuigd dat de twee teams elkaar zullen versterken. Hij nodigt u graag uit voor een (her)nieuwde kennismaking met de mensen op de nieuwe vestiging te Eindhoven. U wordt verwelkomd door uw vertrouwde Toyota specialisten.

Over de Driessen Autogroep

Met ruim 350 medewerkers vormt de Driessen Autogroep een sterke bundeling van dienstverlening in de automotive branche voor zowel de particuliere klant, met het Driessen Mobiliteit Center, als de zakelijke klant met het Driessen Business Center. De Driessen Autogroep is een officiële dealer van 10 merken, te weten: Alfa Romeo, Citroën, DS, Honda, Maserati, Mitsubishi, Nissan, Opel, Suzuki en Toyota. Daarnaast zijn wij erkend reparateur van de merken Cadillac, Chevrolet, Corvette en Saab.

Door onze passie en liefde voor automotive zijn wij een sterk en solide familiebedrijf. Het kenmerkt en drijft ons, al meer dan 50 jaar!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze collega Godry Wijffelaars – vestigingsmanager Driessen Toyota op 040 – 2646651 en g.wijffelaars@driessenautogroep.nl of bezoek: www.driessenautogroep.nl.

Terug naar overzicht