Driven by you.
Update: wegwerkzaamheden Autowijk Eindhoven

Update: wegwerkzaamheden Autowijk Eindhoven

19 maart 2020 11:11

Maart 2020

Tot en met 27-03-2020 is de Pietersbergweg vanaf Driessen Toyota en tot Driessen Opel afgesloten. Bezoekt u deze vestigingen met de auto? Dan adviseren wij u te rijden via de Vaalserbergweg. Driessen Alfa Romeo, Driessen Maserati, DS Salon Eindhoven en het Driessen Centraal Magazijn zijn tijdelijk alleen te voet bereikbaar. 

Driessen Opel is sinds vandaag, 20 maart, weer volledig bereikbaar. Hier zijn weer voldoende parkeergelegeneden voor de deur aanwezig. Let op, Driessen Opel is tijdelijk alleen te bereiken vanuit de Vaalserbergweg.

Er zijn voldoende parkeergelegenheden aan de Vaalserbergweg en Pietersbergweg, deze ziet u op onderstaande plattegrond aangegeven met de paarse lijn. 

 

Figuur 1. Plattegrond alternatieve route: de grijze lijn geeft aan welk stuk momenteel is afgesloten. De groene lijn geeft de alternatieve routes aan om de Autowijk binnen te rijden wanneer u een van bovenstaande vestigingen wilt bezoeken. 

Wegwerkzaamheden-10-2-tm-27-03-bewerkt-opel-open-2.png

Januari & februari 2020

Van 06-01-2020 tot en met 14-02-2020 is de Pietersbergweg tussen nummer 31 en de Vaalserbergweg in fases afgesloten. Er is tijdelijk alleen éénrichtingsverkeer mogelijk naar de Vaalserbergweg toe. 

Deze fase is onderdeel van de reconstructie van de Vaalserbergweg, Ellertsveldstraat en Pietersbergweg.

 

Figuur 2. Plattegrond alternatieve route: het groene stuk is de omleidingsroute 4 en het paarse stuk is de omleidingsroute 5. 

Wegomleiding-januari-en-februari-2020.jpg

Contact

Bij vragen over de werkzaamheden kunt u hier contact met ons opnemen.

Speciaal voor onze Driessen Citroën klanten.

Maandag 6 januari jl. is er gestart aan fase 9a en 9b van de wegreconstructie aan de Pietersbergweg. Hierdoor zijn wij wat minder goed bereikbaar dan u gewend bent. Bekijk onderstaande plattegrond welke route u het beste kunt nemen.

Extra services

Om het u gemakkelijker te maken tijdens deze periode, bieden wij u de mogelijkheid voor een “haal en -brengservice”. Hierbij wordt bij een onderhoudsbeurt uw auto door een van onze collega's bij u thuis opgehaald en na de onderhoudsbeurt weer netjes teruggebracht.

Tevens bieden wij u de mogelijk voor een "proefrit aan huis". Wanneer u interesse heeft om een van onze modellen te testen, komt een van onze collega's bij u thuis en zal u daar verder helpen.

Contact
Voor meer informatie over bovenstaande services of bij vragen over de wegwerkzaamheden kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer: 040-2646596. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@driessen-citroen.nl

 

Figuur 3. Alternatieve route en parkeerplaatsen Driessen Citroën.

Het stuk dat momenteel is afgesloten op de Pietersbergweg is aangegeven met de rode lijn. Wanneer u onze showroom bezoekt, rijdt u via de Vaalserbergweg de Autowijk in. Dit is aangegeven met de groene lijn. Voor het leegstaande Kwikfit-pand is voldoende parkeergelegenheid, dit is aangeven met het gele vlak.

plattegrond-zelf-gemaakt-nieuwe-citroen-locatie-grote-raam-showroom.jpg

 

November & december 2019

Van 18-11-2019 tot en met 13-12-2019 is de Vaalserbergweg tussen Pietersbergweg en Holterbergweg in fases afgesloten. Er is tijdelijk alleen éénrichtingsverkeer mogelijk naar de Pietersbergweg toe. Van de Holterbergweg is de halve rijbaan afgezet. 

Deze fase is onderdeel van de reconstructie van de Vaalserbergweg, Ellertsveldstraat en Pietersbergweg.

 

Figuur 4. Plattegrond alternatieve route: het groene stuk is de omleidingsroute, het gele stuk is een alternatieve route.

Wegwerkzaamheden-nov-dec-2019.jpg

Oktober & november 2019

Van 21-10-2019 tot en met 15-11-2019 is de rijbaan van de Vaalserbergweg tussen nummer 16 (Driessen Autoschade) en Pietersbergweg in fases afgesloten. Er is tijdelijk éénrichtingsverkeer naar de Ellertsveldstraat toe.

Deze fase is onderdeel van de reconstructie van de Vaalserbergweg, Ellertsveldstraat en Pietersbergweg.

 

Figuur 5. Plattegrond alternatieve route: het groene stuk is de omleidingsroute, het gele stuk is een alternatieve route.

Wegwerkzaamheden-okt-nov-2019.jpg

Juni & juli 2019

Van 11-06-2019 tot en met 31-07-2019 vindt fase 1 plaats van de wegwerkzaamheden. Tijdens deze fase is de Vaalserbergweg tussen nummer 2 en Pietersbergweg rijbaan gefaseerd afgesloten. Tijdelijk is er eenrichtings verkeer naar de Ellertsveldstraat toe. 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht