Driven by you.
Overname Gebr. Vullings Oirschot

Overname Gebr. Vullings Oirschot

1 januari 2019 12:19

Wij zijn zeer verheugd over het feit dat wij zo’n ervaren team gekwalificeerde en fijne collega’s kunnen toevoegen aan onze organisatie. Gebr. Vullings Oirschot verzorgt in de regio zowel de verkoop van nieuwe Opel modellen maar ook jong gebruikte auto’s en uiteraard de reparatie en/of onderhoud van uw Opel.

U wordt welkom geheten door uw vertrouwde Opel specialisten en daarbij ook door een nieuw gezicht! Graag stellen wij hierbij aan u voor, de heer Daniël Plomp uw nieuwe vestigingsmanager van Gebr. Vullings Oirschot. Daniël nodigt u graag uit voor een kennismaking op de vestiging te Oirschot.

Vullings in Oirschot zal nu ook kunnen profiteren van het totaal aanbod aan mobiliteitsdiensten van de Driessen Autogroep. 

Wat inhoudt dat gebruik kan worden gemaakt van de verschillende specifieke expertises, zoals de eigen lease maatschappij: “Driessen Autolease”, “Driessen Autoverhuur”- “Driessen Autoschade” - “ Driessen Car Cleaning” en de specifieke diensten op het gebied van financieringen en verzekeringen. 

Wij verheugen ons om onze nieuwe, ervaren collega’s te mogen verwelkomen en zijn erg verheugd op de toevoeging van dit zeer ervaren en bekwame Opel dealerschap. 

Over de Driessen Autogroep:

De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automobielsector. Als één van de grotere auto-ondernemingen in Zuid-Nederland en behorend tot de top twintig grootste landelijke Automotive concerns, met ruim 350 medewerkers in dienst, vertegenwoordigt de Driessen Autogroep met 15 vestigingen negen gerenommeerde automerken en verschillende universele diensten zoals o.a. het erkende schadeherstelbedrijf ‘ Driessen Autoschade’ en de universele leasemaatschappij ‘Driessen Autolease’, onderdeel van het Driessen Business Center. 

Het Driessen Business Center geeft invulling aan alle mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt. Met haar one-stop-shop concept biedt het Driessen Business Center maximale flexibiliteit, maatwerk en persoonlijk advies voor iedere mobiliteitsvraag. Met autolease, autoverhuur, fleetsales en de verkoop van personen- en bedrijfswagens biedt het Driessen Business Center een breed pakket aan diensten voor de zakelijke markt. 

Tevens behoort het ‘Driessen Mobiliteit Center ‘ met diensten als Autoverhuur en Professionele autoreiniging tot de groep. De Driessen Autogroep verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's en occasions als ook het onderhoud en de reparatie van auto's.

Terug naar overzicht