Driven by you.
Driven by you.
Opel Crossland X: het tweede lid van de Opel X-familie!

Opel Crossland X: het tweede lid van de Opel X-familie!

19 januari 2017 14:45
Categorie: Driessen Autogroep, Opel

We verwelkomen het tweede lid van de Opel X-familie: Opel Crossland X

Een stadse crossover (CUV - Crossover Utility Vehicle) - vooral toegespitst op het leven in en rond stedelijk gebied. Een hogere zitpositie, ruim en functioneel. De ideale auto binnen en buiten de stad.

De nieuwe Opel Crossland X is het tweede lid van de X-familie van Opel.
Uitgerust met de nieuwste technologie waaronder Opel OnStar, modern infotainment en een groot aantal assistentiesystemen. De Crossland X is 10 cm hoger dan de Astra daardoor genieten inzittende van een hogere zitpositie wat bijdraagt aan een goed overzicht op de weg. Dankzij zijn grote kofferruimte en comfort is de Crossland X eveneens geschikt voor langere (vakantie)reizen.

Opel Crossland X - nog veiliger
De Opel Crossland bevat aantrekkelijke innovaties die het rijden in de Opel Crossland X nog veiliger, comfortabel en gemakkelijker maken.

Enkele voorbeelden: Head Up Display en de Panorama achteruitcamera met een blikveld van 180º, Advanced Park Assist, Forward Collision Alert met Voetgangersherkenning en Automatic Emergency City Braking, Lane Keep Assist, Traffic Sign Recongnition en Side Blind Spot Alert.

AGR-gecertificeerde stoelen
Opel is de enige autofabrikant die dergelijke ergonomische stoelen aanbiedt in het segment – zowel de Crossland X als in de Mokka X. Zowel de bestuuder als de voorpassagier kunnen plaatsnemn op de meermaals onderscheiden AGR-gecertificeerde stoelen (AGR: Aktion Gesundern Rucken).

De Crossland X maakt zijn werelddebuut op 1 februari aanstaande in Berlijn.

Terug naar overzicht