Driven by you.
Mitsubishi Outlander PHEV 100.000 verkoopmijlpalen!

Mitsubishi Outlander PHEV 100.000 verkoopmijlpalen!

23 februari 2018 14:52
Categorie: Mitsubishi

Ongekend succes

De Mitsubishi Outlander PHEV is in 2015, 2016 én 2017 geëerd als bestverkopende plug-in hybride crossover en heeft nu een mijlpaal bereikt van 100.000 verkochte eenheden in Europa. De Outlander PHEV is het vlaggenschip van de technologie van Mitsubishi Motors geworden. De krachtige plug-in hybride architectuur is het kernelement van de productstrategie van het bedrijf.

 

Best verkochte PHEV

Ondanks een immer groeiend aantal concurrenten, heeft de Outlander PHEV het voortouw genomen als de enige PHEV-cross-over in zijn klasse, en vond hij een eigen plek dankzij de constante evolutie van het model. Toen het zijn debuut maakte, aanvankelijk in Nederland en Scandinavië, bracht de Outlander PHEV een nieuwe dimensie in het Europese SUV-segment. Het was het best verkochte plug-in hybride voertuig in de regio in elk van de afgelopen drie jaar (2015-2017).

 

Standaard al heel rijkelijk

De prijzen van de succesvolle Outlander PHEV beginnen al vanaf € 35.990,- rijklaar incl. BTW voor de Pure. Deze is standaard al heel rijk uitgerust met o.a. Bluetooth, dual zone climate control, zeven airbags, LED-dagrijverlichting, Keyless Operation, Cruise Control, automatisch dimmende binnenspiegel en een achteruitrijcamera. Wilt u meer weten over de Mitsubishi Outlander PHEV? Klik dan hier: https://goo.gl/9GUvWU

 

Wilt u het volledige artikel lezen? Klik dan op de volgende link: https://goo.gl/9g6M5e

Terug naar overzicht