Driven by you.
Mitsubishi ASX vanaf 31 maart te bewonderen!

Mitsubishi ASX vanaf 31 maart te bewonderen!

26 januari 2023 09:33
Categorie: Mitsubishi

De nieuwe generatie van de Mitsubishi ASX is er. Slimme technologie, spraakmakend design en geëlektrificeerde aandrijflijnen, vanaf 31 maart te bewonderen in onze showroom te Eindhoven.

SUV x PHEV = ASX. De eenvoudige en krachtige formule achter de nieuwe generatie ASX. Onze veelbelovende nieuwkomer is een B-segment SUV met een compact formaat en een hoge instap. Dankzij de elektrificatie stapt u in een zuinige auto met toekomstvisie. PHEV behoort inmiddels tot het DNA van Mitsubishi en biedt het beste van twee werelden: elektrisch en zuinig als het kan, veelzijdig als het moet.

Tech & Style Mitsubishi ASX

Een geëlektrificeerde SUV met een dynamisch en robuust design, herkenbaar aan het ‘Dynamic Shield’ aan de voorzijde, een vloeiend silhouet met brede, hoge schouders, 17 of 18 inch velgen en een sportieve achterzijde. De nieuwe ASX is verkrijgbaar in zes kleuren en met two-tone lak. Vanaf de basisuitvoering is de ASX reeds voorzien van een rijke veiligheidsuitrusting waaronder Forward Collision Mitigation (FCM), Lane Keep Assist, noodoproepsysteem, Ledverlichting rondom, parkeersensoren voor en achter en een achteruitrijcamera.

Aandrijving Mitsubishi ASX

De veelzijdigheid van de ASX komt tot uiting in de maar liefst vijf mogelijke aandrijflijnen. De nieuwe ASX is er met 1.0 turbobenzinemotor en met 1.3 injectie benzinemotor met turbo in combinatie met Mild Hybrid technologie. Als eerste Mitsubishi in Europa wordt de nieuwe ASX geleverd met Full Hybrid-aandrijflijn: een 1.6 motor die samenwerkt met twee elektromotoren. De topversie biedt een geavanceerde Plug-in Hybrid-aandrijving (PHEV), waarbij de 1.6 motor gekoppeld is aan twee elektrische motoren en een 10,5 kWh-batterij. Uniek voor een B-segment SUV. Kortom, een ASX voor ieders wensen.

Mitsubishi ASX is aantrekkelijk geprijsd 

U rijdt de nieuwe ASX al vanaf € 29.290,- geheel rijklaar. Het model is verkrijgbaar in zes kleuren, in de uitvoeringen First Edition en Instyle met standaard two-tone lak. De speciale First Edition uitvoering is extra uitgerust met verwarmbare voorstoelen, verwarmbaar stuurwiel, zwart dak en een 10 inch digitaal dashboard.

Maak kennis met de Mitsubishi ASX

Wilt u de nieuwe generatie van de Mitsubishi ASX als eerste komen bewonderen op 31 maart? Meld u dan nu aan via 040 - 264 65 71 of info@driessen-mitsubishi.nl en plan uw bezoek. Wij verwelkomen u graag!

Terug naar overzicht