Driven by you.
Maserati GranTurismo Folgore gaat de straat op

Maserati GranTurismo Folgore gaat de straat op

13 april 2022 14:26
Categorie: Maserati

Voor de Rome E-Prix 2022 reed Carlos Tavares, CEO van Stellantis, afgelopen zaterdag de prototype-auto naar het Formule E-circuit van de Eeuwige Stad.

De nieuwe GranTurismo wordt het eerste model in de geschiedenis van Maserati dat 100% elektrische oplossingen toepast. Hij is gemaakt in het productiecentrum van Mirafiori en zal in 2023 op de markt verschijnen. Hij is een waar icoon voor het merk en zal het karakteristieke Maserati-geluid bieden, evenals geavanceerde technische oplossingen, uitstekende prestaties, comfort en elegantie, allemaal typerend voor de "Trident".

Maserati is van nature innovatief en kijkt vooruit naar de toekomst. Formule E was daarom een ​​natuurlijke keuze voor het merk, omdat ze het eerste Italiaanse merk zou worden dat deelnam aan het ABB FIA Formula E Wereldkampioenschap. Maserati wordt ook het eerste Italiaanse merk van luxewagens dat 100% elektrische modellen produceert: de elektrische line-up zal tegen 2025 voltooid zijn en het hele Maserati-gamma zal tegen 2030 volledig elektrisch zijn.

Terug naar overzicht