Driven by you.
Eindhovense topsporters kiezen voor Driessen Toyota

Eindhovense topsporters kiezen voor Driessen Toyota

3 oktober 2017 17:18
Categorie: Driessen Autogroep, Toyota

Toyota is vanaf 1 januari 2017 wereldwijd TOP partner van het IOC (Internationaal Olympisch Comité). Toyota Motor Corporation en het IOC zijn een samenwerking aangegaan tot en met 2024.

Het is de eerste sponsorovereenkomst tussen een autofabrikant en het IOC. Dit houdt onder meer in dat Toyota wereldwijd de automotive sponsor is. Een unieke samenwerking!

Definitieve invulling
De afgelopen maanden zijn gebruikt om de verdere invulling te geven aan de samenwerking. Onderdeel van de sponsorafspraken is de inzet van Toyota’s voor olympische-, en paralympische sporters. Welke sporters hiervoor in aanmerking komen is bepaald door de nationale olympische comités. In Nederland is dat NOC*NSF.
De afgelopen weken hebben de olympische-, en de paralympische sporters, een keuze kunnen maken uit Toyota AYGO, Toyota Yaris Hybride en Toyota Auris TS Hybride.

Een overhandiging vol enthousiasme en vreugde
Vier Eindhovense topsporters hebben gekozen voor Driessen Toyota. Naast de locatie kozen topsporters voor het hoge serviceniveau van Driessen Toyota.

“Veel positieve ervaringen vernomen uit mijn persoonlijke kring, aldus Femke Heemskerk. Service en een persoonlijke benadering staat in een hoog vaandel bij Driessen Toyota. Twee pijlers waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht, dus de keuze was snel gemaakt. En uiteraard was een keuze maken nog makkelijker door de aanstekelijke enthousiasme van Godry Wijffelaars vestigingsmanager Driessen Toyota Eindhoven.

Afgelopen weken zijn de auto’s overhandigd aan de topsporters van TeamNL. De auto’s vallen goed op. Alle auto’s zijn namelijk voorzien van een sticker: het Toyota logo en er staat “op de deur. Vier Eindhovense helden te weten;

  • Femke Heemskerk, Nederlands zwemster,
  • Kyle Stolk, Nederlands zwemmer,
  • Mitch Dielemans, Nederlands handboogschutter 
  • Bram van Bokhoven, bondscoach turners

Mobiliteit is in topsport van cruciaal belang. Driessen Toyota is trots om middels deze weg de topsporters te ondersteunen in hun sportcarrières.

Terug naar overzicht