Driven by you.
Driven by you.
Driessen Autoschade wint Alphabet A+ Award!

Driessen Autoschade wint Alphabet A+ Award!

4 juli 2016 08:09
Categorie: Driessen Autogroep, Driessen Mobiliteit Center

Op 30 juni 2016 heeft Alphabet Carlease ons verblijd met de geweldige erkenning voor de door onze collega's geleverde kwaliteit vertaald in de landelijk hoogste klanten tevredenheid d.m.v. de Alphabet A+ Award. Dit in aanwezigheid van de schadegarant en schadenet directie. Een zeer bijzondere prestatie waar we als groep enorm trots op mogen zijn. 

Klanttevredenheid

De leasemaatschappij heeft de award inmiddels uitgereikt aan Driessen Autoschade. Klanten zouden het proactief communiceren met de klant van Driessen Autoschade Eindhoven als zeer positief hebben genoemd. Volgens Driessen Autoschade ziet Alphabet dat er grote verschillen zijn in de beoordeling van schadebedrijven. Daarom beloonde de leasemaatschappij nu het best presenterende schadebedrijf met een Alphabet A+ Award. En daar zijn we natuurlijk op recht trots op!

Net Promotor Score

Alphabet meet de klanttevredenheid met de Net Promotor Score (NPS). Deze score geeft aan in hoeverre een klant het desbetreffende bedrijf zou aanbevelen. Uit NPS-onderzoek blijkt dat klanten zaken als goede en tijdige communicatie, het schoonmaken van hun auto en gebruikersgemak als zeer belangrijk ervaren. Alphabet kiest het beste schadebedrijf van Nederland uit ongeveer 140 schadebedrijven. Daarvoor wordt elk kwartaal de hoogste NPS-score bepaald.

Meer weten over Driessen Autoschade, onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees verder

Terug naar overzicht