Driven by you.
Driven by you.
Driessen Alfa Romeo opent compleet vernieuwde showroom

Driessen Alfa Romeo opent compleet vernieuwde showroom

15 augustus 2017 12:06
Categorie: Alfa Romeo, Driessen Autogroep, Persberichten

Italiaanse passie en emotie ontmoeten elkaar in compleet nieuw showroominterieur.


Driessen Alfa Romeo heeft in Eindhoven de compleet vernieuwde showroom voor Alfa Romeo geopend. De afgelopen maanden is het pand aan de Pietersbergweg helemaal in lijn gebracht met de huidige, moderne merkidentiteit van Alfa Romeo. Het resultaat is een perfecte mix van Italiaanse emotie en passie met Driessen’s eigen huisstijl aspecten daaraan toegevoegd.

Op de nog te vernieuwen voorgevel na is de showroom van Driessen Alfa Romeo helemaal in het nieuw gestoken. “Alfa Romeo staat voor stijl, passie en sportiviteit; elementen die ook terugkomen in de nieuwste modellen van Alfa Romeo, de Giulia en Stelvio. In onze aangepaste showroom komen die eigenschappen nu maximaal tot hun recht.” aldus François Driessen, eigenaar Driessen Autogroep.

Passie komt tot leven
Driessen Alfa Romeo startte begin mei met de grootschalige renovatie van de showroom. Eén van de eyecatchers is de nieuwe, grote zwarte tegelvloer waarop de actuele modellen van het Italiaanse merk tentoongesteld staan. Eveneens nieuw is de Alfa Romeo receptiebalie, waarbij de achterwand bezoekers nu een doorkijkje gunt in de moderne werkplaats. Bovendien beschikt de showroom (1.500 m2) voortaan over een afgescheiden, glazen hand-over area waar klanten van Driessen Alfa Romeo hun nieuwe auto krijgen afgeleverd. Verder komt de passie van het Italiaanse merk tot leven via de grote video wall waarop video’s en commercials getoond worden.

Driessen’s eigen overkoepelende merkfilosofie ‘Driven by you’ komt in de showroom tot uiting op een riante fotomuur. Op deze wijze heeft Driessen Alfa Romeo de beleving van de onderneming en die van het merk Alfa Romeo op passende wijze met elkaar verenigd.

44 jaar Driessen Alfa Romeo in Eindhoven
Driessen Alfa Romeo is in Eindhoven al ruim veertig jaar een vaste waarde en officiële vertegenwoordiging van Alfa Romeo. Zowel in verkoop als service en onderhoud behoort Driessen Alfa Romeo tot de beste dealers van het Italiaanse merk in ons land. Wat onder andere wordt onderstreept door een Top 5 notering tijdens de Nederlandse Alfa Romeo Top Technicus-verkiezing, waarbij de importeur jaarlijks de allerbeste monteurs selecteert.

Over de Driessen Autogroep
De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automobielsector. Als één van de grotere auto-ondernemingen in Zuid-Nederland en behorend tot de top twintig grootste landelijke autoconcerns, met ruim 350 medewerkers in dienst, vertegenwoordigt de Driessen Autogroep tien officiële dealervestigingen en verschillende universele diensten o.a. het erkende schadeherstelbedrijf Driessen Autoschade en de universele leasemaatschappij Driessen Autolease. De Driessen Autogroep verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's en occasions als ook het onderhoud en de reparatie van auto's.

ad8213fa3eaa27dc3b496a364629de472fada522.jpg

Terug naar overzicht