Driven by you.

Fully charged

Compleet in E-mobility:
• aanbod van alle automerken
• laadoplossingen
• alle vormen lease en financieren
• verzekeringen

fully charged

compleet in E-mobility:
• aanbod van alle automerken
• laadoplossingen
• alle vormen lease en financieren
• verzekeringen

Welkom bij Driessen E-mobility

Driessen E-mobility is onze universele E-mobiliteitsoplossing. In onze E-mobility vestiging in Eindhoven vindt u een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte elektrische aangedreven voertuigen; koop en private lease. Onze IBKI-gecertificeerde specialisten adviseren u bovendien over maatwerk laadoplossingen, laadinfrastructuur en batterijopslag. Heeft u daarnaast behoefte aan financiering en wilt u profiteren van onze aantrekkelijke verzekeringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, Driessen E-mobility is het kenniscentrum waar onze specialisten klaarstaan voor alles op het gebied van duurzame en elektrische mobiliteitsoplossingen.

Laadinfrastructuur

Thuis opladen; doen! Wij bieden niet alleen een ruim aanbod elektrische auto’s. Wij zorgen desgewenst ook dat u thuis zorgeloos uw elektrische auto oplaadt.

Onze IBKI-gecertificeerde adviseurs helpen u verder met de hightech thuislaadoplossing van Nederlandse bodem; Cube. Compact, afgestemd op uw specifieke thuissituatie en passend bij elk elektrisch voertuig.

Financieren & verzekeren

Een elektrische auto kopen is naast een grote stap, ook een leuke stap. Vooral als de financiering netjes geregeld is.

Bij Driessen E-mobility kiest u niet alleen een elektrische auto naar wens. U kunt bij ons ook terecht voor een financiering op maat. Onze financiële specialisten helpen u graag verder.

Dat geldt ook voor uw autoverzekering. De Driessen Autopolis is onze collectieve autoverzekering, exclusief voor onze klanten. Advies op maat. Typisch Driessen.

Zonnepanelen

Driessen E-mobility is specialist in mobiliteitsoplossingen in de breedte. Wij zorgen ook voor de randvoorwaarden. Uw laadinfrastructuur voor thuis heeft duurzame stroom nodig, maar u heeft nog geen zonnepanelen? Dan hebben wij een interessante oplossing voor u. 

Driessen E-mobility werkt daarvoor samen met Brenergie uit Waalre. Deze service maakt onderdeel uit van onze all-in oplossing.
Uw elektrische voertuig opladen bij u thuis met uw eigen zonnepanelen. Duurzamer dan dat bestaat niet.