Driven by you.

DE BANDENWISSEL!

Bandenwissel

 

 

Zomercheck

De zomer staat weer voor de deur. Lekker genieten van het heerlijke weer. De vakantieperiode is eindelijk aangebroken! Tijd om uw auto te laten controleren op de belangrijkste punten, zodat u veilig met uw auto op vakantie kunt. 

Wat houdt de Zomercheck in?

Tijdens de Driessen Zomercheck wordt uw auto op 5 essentiële punten gecontroleerd door onze vakbekwame monteurs. Dit zijn de belangrijkste onderdelen voor een veilige en zorgeloze vakantiereis:

  • Airconditioning
  • Banden
  • Remmen
  • Accu
  • Vloeistoffen

Ga voorbereid op weg!

Ga veilig en goed voorbereid op weg: kom langs voor de Driessen Zomercheck. Zo kunt u pas écht veilig op weg. Wij helpen u graag. Altijd persoonlijk en altijd met een lach. Zo kunt u zorgeloos op vakantie en ongehinderd genieten. Daar zorgen wij voor.

Zorgeloos op weg met deze zomertips

Tijdens de zomer kun u met de auto voor vervelende verrassingen komen te staan. Dankzij deze handige tips kunt u dit voorkomen.

Plan hier gemakkelijk uw afspraak via onze werkplaatsplanner:

 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door de Driessen Autogroep zoals beschreven in ons Privacy Statement.

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.