Driven by you.

Plan uw kleine beurt

Voor een kleine onderhoudsbeurt van uw Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi, Opel, Suzuki, Toyota of een ander merk bent u bij de Driessen Autogroep aan het juiste adres. De Driessen Autogroep heeft de beschikking over een groot en professioneel team van echte specialisten voor ieder merk. Via onderstaand formulier kunt u direct een kleine beurt inplannen voor uw auto op een datum naar uw voorkeur.

 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door de Driessen Autogroep zoals beschreven in ons Privacy Statement.

Wanneer een kleine beurt?

Een exacte regel voor een kleine beurt is nauwelijks aan te geven. Wij adviseren u om ieder jaar, of na iedere 15.000 kilometer, uw auto te voorzien van een kleine beurt. De frequentie hangt af van het type auto waarin u rijdt, van de kilometerstand en van uw jaarkilometrage. Rijdt u in een nieuwe auto? Geen zorgen, er verschijnt dan meestal een melding op uw dashboard wanneer uw auto onderhoud nodig heeft.

Bij iedere auto hoort een onderhoudsboekje waarin al uw onderhoud wordt geregistreerd.

Vragen over uw kleine beurt?

Heeft u vragen over het onderhoud van uw auto? Over een kleine beurt? Neem dan een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina, of neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag!

Direct contact

Ander onderhoud