Driven by you.

Plan een grote beurt voor uw auto

Voor een grote onderhoudsbeurt van uw Alfa Romeo, Maserati, Mitsubishi of een ander merk bent u bij de Driessen Autogroep aan het juiste adres. Wij hebben de beschikking over een professioneel team van echte specialisten voor ieder merk.

Via onderstaane button plant u direct en eenvoudig een grote beurt in, via onze chat, voor uw auto op een datum naar uw voorkeur.

Wanneer een grote beurt?

Rijdt u in een oudere auto? Dan adviseren wij u om na 2 jaar of 30.000 kilometer een grote beurt te laten uitvoeren. Zo kunt u wellicht defecten en onnodig hoge kosten voorkomen. De grote onderhoudsbeurt wordt gedaan aan de hand van een checklist. Zo heeft u altijd inzicht in de technische staat van uw auto en weet u wat u kunt verwachten. Bij een grote beurt wordt uw auto onder andere gecontroleerd op de volgende punten:

  • de ophanging
  • versnellingsbak
  • uitlaatsysteem
  • stuurinrichting
  • accu
  • koel/ verwarmingsysteem

Op basis van het fabrieksvoorschrift van uw auto kunnen er bijkomende werkzaamheden worden geadviseerd. Dit laten wij u uiteraard van te voren weten. 

Vragen over uw grote beurt?

Heeft u vragen over het onderhoud van uw auto? Over een grote beurt? Neem dan een kijkje op onze veel gestelde vragen pagina, of neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag!

Direct contact

Ander auto onderhoud

Plan hier gemakkelijk uw afspraak via onze werkplaatsplanner:

 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door de Driessen Autogroep zoals beschreven in ons Privacy Statement.