Driven by you.

Airco Service

Ruikt uw airco ook zo muf? Bacteriën, micro-organismen en schimmels veroorzaken deze onaangename geur! Een goed werkende airco in uw auto is dus wel zo prettig en aangenaam. Het zorgt ervoor dat uw fris achter het stuur zit en verhoogt tevens uw rijcomfort. De airco koelt u in de warme zomermaanden en haalt de condens weg in de koude wintermaanden.

Het wordt vaak vergeten en onderschat, maar ook de airco heeft onderhoud nodig. Onderhoud speelt geen grote rol maar als u er verstandig mee omgaat, heeft u er wel meer plezier van.

Plan hier gemakkelijk uw afspraak via onze werkplaatsplanner:

 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door de Driessen Autogroep zoals beschreven in ons Privacy Statement.

Airco Service beurten

Binnen de Driessen Autogroep bieden wij onderstaande Airco Service beurten aan: 

Twijfelt u of uw airco nog goed werkt? Kom dan gerust langs bij de Driessen Autogroep voor een gratis Aircocheck! Onze specialisten controleren gratis de werking van uw airco! De verdamper en de luchtkanalen ondergaan een temperatuurmeting en een visuele inspectie. 

De verdamper en de luchtkanalen worden met een spray behandeld. uw airco ruikt weer lekker fris en vervuiling wordt tegengegaan! De Aircofris beurt is afgeprijst van € 24,95 voor € 19,95.

De verdamper, de luchtkanalen en het gehele interieur worden gereinigd op basis van probiotica. Verontreinigingen worden verteerd en opgeruimd door de ingebrachte gunstige bacteriën. Uw airco en interieur is absoluut schoon en ruikt weer heerlijk fris! De intensieve reinigen is nu tijdelijk afgeprijst van € 49,95 voor € 39,95

De verdamper en de luchtkanalen krijgen een Aircocheck en krijgen een geurbehandeling. Daarnaast wordt het koudemiddel en de compressorolie vervangen en voeren onze gediplomeerde vakmensen een druktest, lektest en eindcontrole uit. Uw airco presteert weer optimaal en ruikt weer heerlijk fris. Deze Airco Service beurt kost € 119,00.

Doe de aircocheck bij de Driessen Autogroep