Driven by you.

DE BANDENWISSEL!

Bandenwissel

 

 

Goede zomerbanden vergroten veiligheid

Wat is er nu leuker dan even lekker uitwaaien in uw cabrio met zonnige dagen? Cruisen over heerlijke landwegen in uw auto. Of gewoon het dagelijkse woon- werkverkeer. Bij komst van temperaturen boven 7°C is het belangrijk dat u uw winterbanden op tijd vervangt voor (nieuwe) zomerbanden. Goede zomerbanden hebben een kortere remweg, betere grip en wegligging. Ook bij regenval.

Soorten onderhoud aan uw banden:

Banden wisselen?
Geen probleem! Voor slechts €72,50 verwisselen wij uw zomer- of winterbanden. De banden worden verwisseld, gemonteerd en gebalanceerd. De prijs geldt voor particulieren en is voor het wisselen van zomerbanden naar winterbanden of vice versa. De prijs is voor 4 banden.

Wielen wisselen?
Geen probleem! Voor slechts €37,50 verwisselen wij uw zomer- of winterwielen.De prijs geldt voor het wisselen van een set zomerwielen naar winterwielen of vice versa. Een wiel is een band + velg. De prijs geldt voor particulieren en is voor het wisselen van 4 wielen en is inclusief BTW.

Bandenopslag:
Thuis geen plek om uw zomer- of winterbanden op te slaan? Geen probleem! Wij helpen u graag. Voor slechts €32,50 incl. BTW slaan wij uw banden op. De opslagkosten van uw banden (set van 4) geldt enkel voor particulieren en wordt per half jaar doorbelast. 

Meer weten? Lees hier meer informatie over bandenopslag of vraag onze medewerkers bij het verwisselen van uw banden of wielen naar de mogelijkheden.

Bandenspanning:
Controleer regelmatig de bandenspanning van uw auto. Dit is niet alleen gunstig ten behoeve van de wegligging, maar ook voor een gunstiger brandstofverbruik en minder slijtage. Eveneens goed voor uw portemonnee dus. Hulp nodig? Geen probleem! Bij de Driessen Autogroep kunt u altijd gratis uw bandenspanning laten controleren!


Plan uw afspraak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door de Driessen Autogroep zoals beschreven in ons Privacy Statement.

Controleer uw banden

Verleng de levensduur van uw banden en laat uw banden tijdig controleren bij een van onze vestigingen. Dit doen wij geheel gratis! Zo kunt u veilig op weg. 

Meer weten over zomerbanden?

Heeft u vragen over uw zomerbanden of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op met een van onze service adviseurs of maak een afspraak.

Altijd scherp geprijst

Een nieuwe set banden is bij de Driessen Autogroep altijd scherp geprijsd, van premium banden tot budget banden. Wij adviseren u graag persoonlijk en op maat.

Voordelen bandenwissel

  • Hét adres voor uw bandenwissel
  • Alle A-merken aanwezig
  • Opslag zomer- en winterbanden
  • Uitlijnen en balanceren
  • Premium kwaliteit tegen scherpe tarieven!