Driven by you.
Driven by you.

Professionele carwash

Uw auto weer in nieuwstaat. 
Wij maken het waar!

Exterieurreiniging

Uw auto zal door ons team met de hand gewassen worden. Met behulp van geavanceerde lakreinigers en apparatuur wordt uw auto gepolijst, zodat alle doffe plekken en (lichte) krassen worden weggewerkt. Deze lakreinigers brengen wij in 2 lagen aan waardoor de onderlaag een extra goede bescherming krijgt.

Topconditie

Nadat de auto helemaal schoon en vuilvrij is zetten we de auto in een hoogwaardige was. Wilt u een nog beter resultaat? Dan is het ook mogelijk om een lakverzegeling aan te brengen in plaats van een was. Na het behandelen en reinigen van het exterieur van uw auto weer in topconditie en als nieuw.

Niet alleen de laklaag, ook de velgen, het kunststof en de motorruimte komen uitgebreid aan bod. Een handmatige reiniging geeft het beste ‘showroomklare’ resultaat. Zonder kans op vervelende krasjes van de wasstraatborstel.

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt. Met ons One-Stop-Shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Alle diensten onder één dak. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn en de service bieden die u van ons mag verwachten. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.