Driven by you.

Driessen Autopolis

De complete autoverzekering
met vele extra’s!

Autoverzekering

Natuurlijk wilt u uw nieuwe - of huidige - auto goed verzekeren. Alleen de beste zorg is goede zorg. Daarom hebben wij de Driessen Autopolis een collectieve autoverzekering, exclusief voor Driessen klanten. 

Waarom Driessen Autopolis?

Wij bieden u een complete en goedkope autoverzekering met standaard vele extra's en één van de laagste premies van Nederland. Dit gecombineerd met de zekerheid en service van uw eigen Driessen dealer maakt de Driessen Autopolis tot een unieke autoverzekering. Excellente service van uw Driessen dealer. Precies zoals u van ons gewend bent.

De Driessen Autopolis biedt u standaard vele extra's:

 • Aantrekkelijke nieuwwaardegarantie
 • Unieke aanschafwaardegarantie
 • Schadeherstel bij de Driessen vestiging
 • Geen eigen risico
 • Gratis vervangende auto
 • Fabrieksgaranties blijven van kracht
 • Nooit zelf schadebedragen voorschieten
 • Direct een hoge bonus-malus korting
 • Geen extra kosten voor betaling per maand
 • Gratis Overstapservice

Overstappen

Bent u overtuigd van uw voordeel? Met de Overstapservice regelt uw dealer gratis de overstap naar Driessen Autopolis. De verzekering wordt aangevraagd en uw huidige verzekering wordt opgezegd. U hoeft zelf dus niets te doen. Alles wordt snel en perfect voor u geregeld!

Bij verkoop van uw auto hoeft u nooit een opzegtermijn in acht te nemen. Zodra uw auto verkocht is, kan de verzekering worden beëindigd. De meeste verzekeraars vragen wel een kopie van het overschrijvingsbewijs van de auto. U moet hier zelf, desgewenst samen met de dealer, voor zorgdragen. Voor de nieuwe auto kan dan direct de Driessen Autopolis worden afgesloten.

Indien u per contractsvervaldatum een autoverzekering wilt beëindigen bij een andere verzekeraar, dan moet deze tijdig worden opgezegd. Dit kunt u doen door het Overstap Serviceformulier in te vullen en naar de huidige verzekeringsmaatschappij te sturen. U kunt er ook voor kiezen om het Overstap Serviceformulier tijdig naar IAK Verzekeringen te sturen. IAK zorgt er dan voor dat de huidige verzekering tijdig wordt opgezegd.

Wanneer de oude verzekering is beëindigd, stuurt uw verzekeraar de gegevens over uw schadevrije jaren naar de centrale database Roy-Data. Om de extra korting van de schadevrije jaren op uw polis te verkrijgen, vraagt IAK Verzekeringen die gegevens op bij Roy-Data.

Elke situatie is anders. U wil niet te veel betalen voor uw autoverzekering. Bij Driessen Autopolis heeft u de keuze uit drie verschillende dekkingen.

WA dekking
Uw auto moet minimaal WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekerd zijn. De voordelige WA dekking dekt de schade die aan derden wordt toegebracht met de auto en/of aangekoppelde caravan of aanhanger. Een WA dekking vormt de basis en is dus meteen ook de goedkoopste vorm van een autoverzekering. De polis dekt tot € 2.500.000,- materiële schade. Letselschade wordt tot maximaal € 5.000.000,- vergoed.

Beperkt casco dekking
Wordt de WA dekking uitgebreid met een Beperkt casco dekking, dan is er tevens een beperkte dekking tegen schade aan de auto. Bijvoorbeeld bij diefstal van het voertuig of onderdelen daarvan, joyriding en (poging tot) inbraak. Bovendien is de auto verzekerd tegen schade die is ontstaan door storm, hagel, overstromingen, vallend gesteente, brand, ruitbreuk, blikseminslag, ontploffing en botsing met loslopende dieren.

Volledig casco dekking
De meest complete dekking is de Volledig Casco dekking die ook schade dekt die zonder opzet door eigen schuld van de bestuurder zelf is veroorzaakt, zoals slippen, omslaan, aanrijding en botsing met een ander voertuig of obstakel. Ook valt kwaadwillige beschadiging door derden (vandalisme) onder de volledig casco dekking.

Ook is schade aan of het verlies van accessoires tot een maximum van 10% van de catalogusprijs meeverzekerd. De nieuwwaardegarantie voor nieuwe auto's en de aanschafwaardegarantie voor occasions zijn standaard inbegrepen bij deze verzekering.

Aanvullende dekkingen
Buiten het verzekeren van uw auto kunt u ervoor kiezen om aanvullend verzekerd op weg te gaan. Meer weten over de aanvullende dekkingen? Neem dan contact op via (040) 258 77 35.

Met de volledig casco polis (all risk) krijgt u bij aanschaf van een nieuwe auto naast de uitgebreide dekking ook nog een aantrekkelijk nieuwwaardegarantie. Dit betekent dat u de volledige nieuwwaarde retour krijgt bij diefstal of total loss. U kunt kiezen uit de volgende regelingen:

1 jaar nieuwwaarderegeling

 • 1 jaar vergoeding nieuwwaarde indien de auto een nieuwprijs heeft tot en met € 75.000,- 
  (Geldt alleen indien de kilometerstand op de schadedatum niet meer is dan 50.000 km)

3 jaar nieuwwaarderegeling  

 • 3 jaar vergoeding nieuwwaarde indien de auto een nieuwprijs heeft tot en met € 75.000,-
 • 2 jaar vergoeding nieuwwaarde indien de auto een nieuwprijs heeft boven € 75.000,-
  (Geldt alleen indien de kilometerstand op de schadedatum niet meer is dan 120.000 km)

5 jaar nieuwwaarderegeling  

 • 5 jaar vergoeding nieuwwaarde indien de auto een nieuwprijs heeft tot en met € 75.000,-
 • 3 jaar vergoeding nieuwwaarde indien de auto een nieuwprijs heeft boven € 75.000,-
  (Geldt alleen indien de kilometerstand op de schadedatum niet meer is dan 175.000 km)

 

Krijgt u na aanschaf van uw occasion bij uw Driessen dealer te maken met diefstal of total loss, dan keert de Driessen autopolis niet de dagwaarde maar de aankoopwaarde uit. U kunt kiezen uit de volgende regelingen:

1 jaar aankoopwaarderegeling

 • 1 jaar vergoeding aankoopwaarde indien de auto op de schadedatum niet ouder is dan 7 jaar

3 jaar aankoopwaarderegeling

 • 3 jaar vergoeding aankoopwaarde indien de auto op de schadedatum niet ouder is dan 7 jaar

5 jaar aankoopwaarderegeling  

 • 5 jaar vergoeding aankoopwaarde indien de auto op de schadedatum niet ouder is dan 8 jaar
* Geldt alleen indien de kilometerstand op de aanschafdatum niet meer dan 120.000 km bedraagt.

Driessen Autopolis wordt uitgevoerd door AON Verzekeringen; Driessen Autopolis wordt uitgevoerd door Aon; een betrouwbare partner die vooroploopt als specialist in collectieve auto- en schadeverzekeringen. Door het bundelen van deze jarenlange kennis en expertise vormen wij een sterk en solide team.

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.