Driven by you.
Driven by you.

Hagelschade aan uw auto?

Hagelstenen kunnen flinke krassen en deuken in de lak van uw auto veroorzaken. Hagelschade is natuurlijk erg vervelend! Bij een natte auto is het vaak moeilijk te zien en beoordelen of uw auto hagelschade heeft. Voor de reparatie van hagelschade kunt u bij Driessen Autoschade terecht. Twijfelt u of uw auto hagelschade heeft? Wij controleren dit graag voor u, geheel kosteloos!

Reparatie hagelschade

In de meeste gevallen is hagelschade voor 100% te herstellen door de beschadigingen uit te deuken. Meestal hoeft er niet te worden gespoten. Veel verzekeraars dekken schadeherstel naar aanleiding van hagel via de officieële dealers. Maak direct een afspraak en bel 040 - 264 65 86.

Maak nu een afspraak!

Verzekering en hagelschade. Hoe zit dat?
  • Geen standaard eigen risico

  • Geen terugval in schadevrije jaren

  • Gratis vervangend vervoer

Gratis vervangend vervoer!

Hagelschade is vaak in één dag gerepareerd. Tijdens de reparatie zorgen wij dat u mobiel blijft. Dat is de service die wij u graag extra bieden. U krijgt daarom van ons gratis vervangend vervoer of maak gebruik van onze haal-en brengservice! 

Wist u dat..?
Onlangs hebben wij voor de 2e keer de Alphabet A+ Award gewonnen voor de door ons geleverde kwaliteit en de landelijk hoogste klanttevredenheid!

Driessen Keurmerk

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt. Met ons One-Stop-Shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Alle diensten onder één dak. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn en de service bieden die u van ons mag verwachten. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

autoschade eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Autoschade is natuurlijk erg vervelend. Een goede afhandeling zonder zorgen daarbij is wel zo fijn. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging. Onze adviseurs kunnen u uitgebreid informeren en helpen. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 85.
Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging               Stuur een e-mail