Driven by you.

CARPROF DRIESSEN

VOOR ALLE MERKEN AUTO'S VAN ALLE LEEFTIJDEN

Binnen het Driessen Service Center vindt u ons CarProf Driessen label. Op basis van heldere offertes, uitstekende service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf Driessen zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, watvoor auto u ook rijdt.

Waarom kiezen voor CarProf Driessen:

  • Hoge kwaliteit voor een betere prijs
  • Afspraak is afspraaK
  • 24 maanden garantie op reparaties

CarProf Driessen heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden garantie op reparaties.

Openingstijden

Maandag:     08:00 - 17:00 uur
Dinsdag:       08:00 - 17:00 uur
Woensdag:   08:00 - 17:00 uur
Donderdag:  08:00 - 17:00 uur
Vrijdag:         08:00 - 17:00 uur
Zaterdag:     gesloten
Zondag:        gesloten

Contactgegevens

CarProf Driessen
Vaalserbergweg 305
5628 CH Eindhoven
Tel. 040 - 264 65 22
receptie@carprof-driessen.nl
» Routebeschrijving

Plan hier gemakkelijk uw afspraak via onze werkplaatsplanner:

Onderhoud & Reparatie
voor alle merken

Bij CarProf Driessen bent u aan het juiste adres voor kwalitatief onderhoud en reparatie van uw auto. Wij onderhouden en repareren alle auto’s volgens het boekje ongeacht merk en leeftijd. Door regelmatig onderhoud aan uw auto binnen ons Driessen Service Center uit te laten voeren voorkomt u autopech en bespaart u hierdoor kosten. Bovendien zorgt goed onderhoud ervoor dat u veilig kunt deelnemen aan het verkeer.

 

Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt door de Driessen Autogroep zoals beschreven in ons Privacy Statement.

APK check
bij CarProf Driessen

Bij de APK check wordt uw auto getest op de wettelijke eisen voor veiligheid, milieu en registratie. De APK is er om zeker te weten dat u weer veilig op weg kunt. Om dit zo goed mogelijk vast te stellen, controleert onze APK-keurmeester een aantal vaste punten die van invloed zijn op het veilig functioneren van uw auto. Dankzij de keuring komen mogelijke gebreken aan het licht. 

TrafVic-Kids

Met elke APK die wij uitvoeren steunen wij TrafVic-Kids. Jaarlijks verliezen honderden kinderen een dierbare als gevolg van een verkeersongeval. Welke rouwklachten ervaren deze kinderen en welke hulp sluit het beste aan bij hun behoeften?

Ook dit fonds steunen?
Veiliger in het verkeer met kwalitatief onderhoud. Kies voor een vakkundige APK bij CarProf Driessen en steun zo direct het goede doel. Van elke uitgevoerde APK doneert CarProf Driessen aan TrafVic-Kids van Fonds Slachtofferhulp.

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Regelmatig onderhoud aan uw auto is noodzakelijk. Een goede afhandeling zonder zorgen daarbij is wel zo fijn. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij ons Driessen Service Center. Onze adviseurs informeren u graag over de diverse labels. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 55.

Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging               Stuur een e-mail