Driven by you.

Proefrit aan Huis

Een proefrit aan huis maken was nog nooit zo makkelijk. U kunt de proefrit aan huis inplannen op een moment dat u schikt. Ook 's avonds en in het weekend, 7 dagen per week! U wilt in uw eigen omgeving, op uw eigen gemak en in alle rust de juiste afwegingen maken omtrent de aanschaf van uw toekomstige auto. Dat is wel zo fijn en vertrouwd. Ook dát is Driessen. Een proefrit aan huis is geheel vrijblijvend en gratis. U zit dus nergens aan vast!

U kunt gemakkelijk en snel een proefrit aan huis aanvragen voor verschillende auto's. Wij komen met de betreffende auto bij u langs en na een korte uitleg over de auto kunt u heerlijk op uw eigen gemak en in alle rust in uw eigen omgeving een proefrit maken.

icons-onderdelendienst-adres.pngEr komt veel kijken bij de aanschaf van een nieuwe auto. Het is daarom belangrijk, dat u hierbij goede ondersteuning krijgt. Daarom heeft de Driessen Autogroep: Proefrit aan huis. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Thuis of op het werk. Altijd en overal. Driven by you.

icons-onderdelendienst-origineel.pngU vraagt gemakkelijk en snel online een proefrit aan huis aan en wij bezorgen de auto bij u thuis. U kunt een proefrit maken op een datum en tijdstip dat het u uitkomt, in uw eigen en vertrouwde omgeving. Na uw proefrit nemen we de auto weer mee, uiteraard geheel kosteloos!

Proefrit aan huis

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.