Driven by you.

Professionele carwash

Uw auto weer in nieuwstaat. 
Wij maken het waar!

Interieurreiniging

Ons team behandeld uw interieur met alle precisie en genoegen. Het reinigen van het interieur van uw auto begint altijd met het in zijn geheel stofzuigen van de binnenzijde. Afhankelijk van wat voor soort interieur er in de auto zit, zal de bekleding gestoomd moeten worden. Wij beschikken over diverse hi-tech stoom- en vacuumapparaten, speciale reinigingsshampoos en moderne reinigers.

Checklist

Het hele dasboard, midden console, deur panelen, ramen, vakjes, rubbers, naden, schroeven, bouten en de hemel, worden grondig gereinigd en gecontroleerd volgens onze checklist. Zo waarborgen wij de kwaliteit die u van ons kan verwachten. 

Topconditie

Na het behandelen en reinigen van het interieur is de binnenzijde van uw auto weer in topconditie en als nieuw. Ideaal voor als u uw auto wil verkopen. Maar ook voor uzelf,  met een schone auto heeft u immers meer plezier in het auto rijden.

 

 

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.