Driven by you.

Huur nú uw verhuiswagen
Al vanaf € 130,-
per dag!

Bakwagen met laadklep,
incl. gratis verhuispakket!

Verhuiswagen huren? 

Verhuiswagen huren Eindhoven en omstreken

U gaat verhuizen? Gefeliciteerd! Bij een verhuizing komt veel kijken en gaat gepaard met een hoop zorgen. Goede hulp en vervoer is dan wel zo fijn. Juist daarom huurt u bij Driessen Autoverhuur in Eindhoven. Huur nú uw verhuiswagen al vanaf € 130,- per dag! 

Wat is inbegrepen:

  • Opel Movano Bakwagen (18m3) met laadklep (tot 750 Kg).
  • Spanbanden / traploper

Driessen Autoverhuur
Autoverhuur in Eindhoven en omstreken

Een auto huren in Eindhoven, Helmond, Nuenen, Valkenswaard, Best, Veldhoven of omstreken? Dan bent u bij Driessen Autoverhuur aan het juiste adres. Wij zijn dé aangewezen parter voor autoverhuur in Eindhoven en omstreken. U huurt en reserveert gemakkelijk en snel online een auto bij Driessen Autoverhuur. Of u nu op vakantie gaat en op zoek bent naar een ruime gezinswagen, of op zoek bent naar een busje om te huren; wij hebben altijd een geschikte huurauto die aan uw wensen voldoet. Ook als u gaat verhuizen en een verhuiswagen of bestelbusje wilt huren kunt u bij ons terecht, zowel zakelijk als particulier. Met onze excellente service en persoonlijk karakter maken wij het verschil. 

Groot wagenpark
Groot wagenpark
Driessen Autoverhuur heeft de beschikking over een groot wagenpark met diverse topmerken. U kunt bij ons terecht voor de huur van personenauto's. bestelauto's en verhuisauto's.