Driven by you.

Verhuisartikelen

Driessen Autoverhuur biedt u alle mogelijkheden om uw verhuizing zo eenvoudig mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor het huren van steekkarren, verhuistrolley's, traplopers en verhuisdekens. U kunt tevens verhuisdozen bij ons kopen. 

Een steekwagen is ideaal om bijvoorbeeld een koelkast of wasmachine te verplaatsen, zonder veel te hoeven slepen of tillen. Het is dan ook goed om een steekwagen te huren als je gaat verhuizen, want het kan veel tijd en moeite besparen.

U huurt al een steekwagen voor € 5,00 per dag met een maximum van € 20,00

Een traploper vervoert moeiteloos uw zware verhuisdozen of apparaten, zoals een wasmachine of droger, de trap op of af. Als u een traploper huurt hoeft u niet te tillen met te zware spullen. U zet zo uw verhuisdoos of wasmachine op de traproller en kan eenvoudig de trap op of af.

U huurt al een traplop voor € 7,50, met een maximaal bedrag van € 30,00

Verhuisdekens beschermen uw spullen en meubels tijdens het transporteren, of bij het opslaan van uw bezittingen. Het huren van verhuisdekens is vooral handig omdat je achteraf de dekens niet ergens in uw nieuwe woning hoeft op te slaan, maar gewoon weer terug kan brengen naar ons.

U huurt al een verhuisdeken voor € 1,25 per dag met een maximum van € 5,00

Met een meubelroller (verhuis trolley) wordt verhuizen een stuk makkelijker. Een meubelroller heeft vier zwenkwielen waardoor hij zeer wendbaar is, ideaal voor verhuizen van zware artikelen in krappe ruimtes.

U huurt al een meubelroller voor € 5,00 per dag met een maximum van € 20,00

Spanbanden helpen u om spullen veilig en schadevrij te vervoeren. Aan de binnenkant van onze verhuiswagens zitten meerdere verbindingspunten om met spanbanden uw spullen vast te maken.

U huurt al een spanband  voor € 2,50 per dag met een maximum van € 10,00

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.