Driven by you.

Extra opties

Driessen Autoverhuur biedt u diverse extra opties en diensten om uw huurperiode zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een extra bij te boeken accessoires zoals navigatiesystemen en verhuisartikelen. Zo kunt u uw huurperiode nog aangenamer en gemakkelijker maken. Wij ontzorgen u graag. 

Bent u niet in het bezit van een navigatiesysteem? Geen probleem. Wij bieden u de mogelijkheid om deze bij uw huurauto te huren indien deze niet standaard is ingebouwd. Vraag naar de mogelijkheden.

Driessen Autoverhuur biedt u alle mogelijkheden om uw verhuizing zo eenvoudig mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor vele verhuisartikelen. » Lees meer

 

Wilt u één of meerdere fietsen meenemen met uw huurauto? Geen probleem! Voor verschillende auto's hebben wij fietsendragers beschikbaar (i.c.m. een trekhaak).

U wilt uw kinderen natuurlijk veilig vervoeren. Daarom kunt u bij Driessen Autoverhuur ook een babystoeltje, kinderzitje of zitverhoger huren. Dat is wel zo veilig.

Wilt u een auto huren voor wintersport? Wij leveren we ook de benodigde accessoires voor de wintersport zoals winterbanden, sneeuwkettingen en dakkoffers.

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.