Driven by you.

Huur nú uw bus
Al vanaf € 125,-
per dag!

Inclusief gratis 100 km.
Tot 9 personen.

Personen bus huren? 

9-persoons bus huren in Eindhoven en omstreken

U gaat op vakantie? Gezellig weg met vrienden of familie? Goed en comfortabel vervoer is dan wel zo fijn. Juist daarom huurt u bij Driessen Autoverhuur in Eindhoven ruime personen bussen tot 9 personen en veel laadruimte. Welke u probleemloos kunt rijden op uw rijbewijs (B). Geen gedoe en goedkoper dan reizen met meerdere kleine auto's.

Huur nú uw personenbus vanaf € 125,- per dag! U krijgt daarbij gratis 100 kilometer.

Heeft u verder geen zorgen, regelen wij alles. Dát is mobiliteit zonder zorgen. U hoeft alleen nog uw bestemming te kiezen. 

Wat is inbegrepen:

  • Opel Vivaro (of vergelijkbaar).
  • Gratis 100 kilometers.
  • All Risk Autoverzekering.
  • 24 uur pechhulpservice.

  • Tot 24 uur voor aanvang kosteloos anuleren.

Driessen Autoverhuur
Autoverhuur in Eindhoven en omstreken

Een auto huren in Eindhoven, Helmond, Nuenen, Valkenswaard, Best, Veldhoven of omstreken? Dan bent u bij Driessen Autoverhuur aan het juiste adres. Wij zijn dé aangewezen parter voor autoverhuur in Eindhoven en omstreken. U huurt en reserveert gemakkelijk en snel online een auto bij Driessen Autoverhuur. Of u nu op vakantie gaat en op zoek bent naar een ruime gezinswagen, of op zoek bent naar een busje om te huren; wij hebben altijd een geschikte huurauto die aan uw wensen voldoet. Ook als u gaat verhuizen en een verhuiswagen of bestelbusje wilt huren kunt u bij ons terecht, zowel zakelijk als particulier. Met onze excellente service en persoonlijk karakter maken wij het verschil. 

Groot wagenpark
Groot wagenpark
Driessen Autoverhuur heeft de beschikking over een groot wagenpark met diverse topmerken. U kunt bij ons terecht voor de huur van personenauto's. bestelauto's en verhuisauto's.