Driven by you.

Wagenpark

Kiezen voor Driessen Autoverhuur is kiezen voor gemak, vrijheid, volledige ontzorging, kwaliteit, excellente service en een breed aanbod aan personenauto's, bestelauto's en verhuisauto's. Dankzij het grote wagenpark met diverse topmerken heeft Driessen Autoverhuur altijd een geschikte huurauto die voldoet aan uw wensen en mobiliteitsbehoefte.

 

Personenauto's

Driessen Autoverhuur heeft voor iedere gelegenheid een passende personenauto of personenbus beschikbaar. Een compacte huurauto voor ritten in de stad, of een ruime huurauto voor lange afstanden. Voor iedere behoefte hebben wij een oplossing. Door ons ruime assortiment merken en modellen is er altijd wel een geschikte huurauto voor u. 

Bestel- en verhuisauto's

Wanneer u gaat verhuizen of om een of andere reden ruimer vervoer nodig heeft, kunt u bij Driessen Autoverhuur bestelauto's en verhuisauto's huren. Voor iedere vraag, hebben wij een oplossing.

U kunt bovendien bij Driessen Autoverhuur ook terecht voor handige verhuisartikelen zoals verhuisdekens, verhuisdozen, steekkarren en meer extra opties!

 

Extra opties

Driessen Autoverhuur biedt u diverse extra opties en diensten om uw huurperiode zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een extra bij te boeken accessoires.