Driven by you.


Autoschade?
Wat nu? 

Autoschade is natuurlijk erg vervelend. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Een parkeer- of manoeuvreerfout is snel gemaakt. Ook door een ander. Daarom is het prettig dat u voor herstel van autoschade volledig kunt vertrouwen op de vakmensen van Driessen Autoschade. Een goede ontzorging is daarbij belangrijk. U bent van harte welkom bij Driessen Autoschade om uw auto weer geheel rijklaar te maken.

Wat te doen bij autoschade?

 1. Zorg ervoor dat er een Europees schadeformulier in de auto aanwezig is. Download het schadeformulier of vul het schadeformulier online in. 
 2. Zorg na de aanrijding allereerst voor de veiligheid van mens en dier. Waarschuw, of laat derden de hulpdiensten waarschuwen als er gewonden zijn. Laat gewonden nooit alleen.
 3. Leg de feiten samen met de tegenpartij vast op het schadeformulier. Teken de situatie en vergeet uw handtekening niet.
 4. Thuis kunt u de achterzijde van het formulier invullen en nog eventuele details toevoegen met betrekking tot de omstandigheden en de aansprakelijkheid.
 5. Neem contact op met Driessen Autoschade en wij regelen de afhandeling en helpen u graag met het invullen van het aanrijdingformulier. Breng bij het bezoeken van Driessen Autoschade de kentekenpapieren deel I en II en de groene kaart mee.

Kom direct langs!

Heeft u auto schade? Kom dan direct langs voor het repareren van uw auto. Wij zullen eerst de schade aan uw auto inventariseren en taxeren. We maken foto’s van de schade, kopiëren uw kenteken- en verzekeringspapieren en nemen contact op met uw verzekeringsmaatschappij om u volledig te ontzorgen. Heeft u ondertussen een leenauto nodig dan staat deze voor u klaar. Dat kan zelfs kosteloos, afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij. Een alternatief is een gratis leenfiets of onze haal- en brengservice.  Let op: weet u niet zeker of het nog veilig is om met uw auto te rijden of is dit niet meer mogelijk? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op. Indien nodig komen we uw auto ophalen. 

Schadeafhandeling

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg, daarom begrijpen wij dat u daarnaast niet lastiggevallen wilt worden met ingewikkelde afwikkeling met uw verzekeraar. Daarom regelen wij dat voor u. Eén telefoontje met onze receptie (040 - 264 65 85) is voldoende voor de afwikkeling met uw verzekeraar. Driessen Autoschade is aangesloten bij bijna alle grote verzekeringsmaatschappijen. Onze expert bepaalt de schadeomvang en stemt zijn bevindingen af met de verzekeringsmaatschappij. Klik hier voor meer informatie over onze samenwerkende verzekeringsmaatschappijen.

Wist u dat..?
Onlangs hebben wij voor de 2e keer de Alphabet A+ Award gewonnen voor de door ons geleverde kwaliteit en de landelijk hoogste klanttevredenheid!

Onze zekerheden

Driessen Autoschade heeft in het geval van schade slechts één doel voor ogen: het voor u zo soepel mogelijk afhandelen van de schade. Daarnaast beschikken wij over de kennis en de apparatuur om uw auto weer in nieuwstaat te brengen. Onze 10 zekerheden:

 

 • De garantie op uw auto kan vervallen als er door een niet erkende schadehersteller reparaties worden uitgevoerd.

 • Deskundige montage en reparatie van ruiten wordt als erkend schadehersteller gegarandeerd.

 • Wij kennen uw auto en de strenge veiligheidsnormen als geen ander en zijn gespecialiseerd in het herstellen van uw auto.

 • Driessen Autoschade staat er voor garant dat uw auto geheel conform de officiële fabrieksspecificaties wordt hersteld.

 • Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en geven 4 jaar garantie op de reparatie.

 • De werkmethode en kwaliteitsnormen die wij hanteren wordt regelmatig door de importeurs gecontroleerd.

 • Wij nemen in geval van schade de schade afhandeling van u over en zorgen voor gratis vervangend vervoer

Driessen Keurmerk

autoschade eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Autoschade is natuurlijk erg vervelend. Een goede afhandeling zonder zorgen daarbij is wel zo fijn. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging. Onze adviseurs kunnen u uitgebreid informeren en helpen. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 85.
Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging               Stuur een e-mail