Driven by you.

Onze Service & Diensten

Autoschade diensten

Het team van Driessen Autoschade bestaat uit ruim 40 vakmensen. Dankzij dit omvangrijk team met verschillende specialismes kunnen wij u een breed scala van diensten aanbieden:

Onze werkplaats is volgens de modernste methoden gebouwd en ingericht. Daarbij is vooral gelet op efficiency. Een uitgekiende route voert uw beschadigde auto langs de verschillende afdelingen waar onze specialisten snel en doeltreffend hun werk verrichten. Met behulp van een geavanceerd computersysteem worden alle gegevens van uw auto opgeslagen. Onze expert bepaalt de schadeomvang en stemt zijn bevindingen af met uw verzekeringsmaatschappij.

In de geheel stofvrije ruimte wordt uw auto gespoten. De originele kleur wordt door een lakcomputer aangemaakt. In de hypermoderne spuitcabine kunnen zowel uw auto als de losse carrosseriedelen tegelijk gespoten worden.

Daarna zorgt de spuitcabine samen met de warme luchtstralen dat de lak op de meest ideale temperatuur wordt gedroogd, zodat invloeden van buitenaf de gloednieuwe laklaag niet kunnen aantasten. Er wordt bij het spuiten gebruik gemaakt van de lakserie van Spies Hecker; deze lak is door Driessen Autoschade na een lange onderzoeksperiode als beste watergedragen lak naar voren gekomen. Door een constante ondersteuning van de lak- fabrikant zijn wij in staat om uw auto altijd de beste kleur te spuiten.

Als er op uw auto een kras, deukje of andere cosmetische autoschade zit, wilt u dat natuurlijk zo spoedig mogelijk hersteld hebben. Bij Driessen Autoschade wordt uw autoschade vertrouwd, vakkundig en snel hersteld. Wij werken met uiterst geavanceerde meet- en richtapparatuur.

Bij cosmetisch schadeherstel wordt onder andere gebruik gemaakt van:

  • Spotrepair
  • Uitdeuken (zonder spuiten)
  • Poetsen
  • Polijsten
  • Wax behandeling (Protech en Waxoyl)

Heeft u een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade? Bij Driessen Autoschade lossen we dat snel op met uitdeuken zonder spuiten. Kleine deukjes worden effectief verholpen zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Uitdeuken zonder spuiten is veel goedkoper dan spuiten en plamuren en bovendien is dit proces veel sneller. Uw auto wordt gerepareerd terwijl u wacht (indien mogelijk).

Bij Driessen Autoschade verzorgen wij ook ruitreparatie of ruitvervanging van personenauto’s of kleine bedrijfswagens.

Steenslagschade aan uw auto is bijna niet te voorkomen. Wanneer er bijvoorbeeld onderhoud gepleegd wordt aan wegen is de kans groot dat er steenslag op uw auto ontstaat. Gelukkig hoeft uw motorkap of bumper niet volledig gespoten te worden maar zijn er ook goedkopere mogelijkheden om hier wat aan te doen. 

Door middel van een geavanceerd minispuitje kunnen wij de steen­slag inkleuren met lak. We verhelpen de steenslagschade door de overtollige lak weg te poetsen. Zo verkleinen we ook de kans op roestplekjes op uw motorkap.

Als zich een kras voordoet op uw dashboard of op een ander kunststof onderdeel aan de binnen of buitenkant van uw auto, dan hoeft dit onderdeel niet altijd vervangen te worden.

Wij beschikken over een modern kunststof reparatiesysteem waardoor wij kunststofbeschadigingen weer herstellen in dezelfde structuur en kleur als in originele staat. Een mooie oplossing waarmee u flink kosten kunt besparen.

Hagelstenen kunnen flinke krassen en deuken in de lak van uw auto veroorzaken. Voor de reparatie van hagelschade kunt u bij Driessen Autoschade terecht. Twijfelt u of uw auto hagelschade heeft? Wij controleren dit graag voor u, geheel kosteloos!

Lees verder

Uw auto gerepareerd terwijl u op reis bent!

Heeft u schade aan uw auto? Een deuk in uw portier? Een veeg op uw bumper of krassen in de lak? Erg vervelend, zeker wanneer u de auto niet wil of kan missen. Juist daarom repareren wij de schade wanneer u de auto niet gebruikt. Driessen Autoschade introduceert: Fly & Repair.

Schade online melden Of bel 040 264 65 86


Met Driessen Fly & Repair slaat u twee vliegen in één klap. Het werkt simpel;

Schade melden

Uw schade kunt u telefonisch of via deze website melden. We maken dan een afspraak voor een intake van uw auto. De reparatie plannen wij tijdens uw reis aan de hand van uw vakantiedata en vluchtnummers. U ontvangt van ons een mail met daarin een mooi overzicht van de data en tijden.

Vertrek

De dag van vertrek belt u ons 15 minuten voor u op Eindhoven Airport aankomt. U parkeert de auto bij Park & Fly. Dit is slechts twee minuten lopen van de vertrekhal. Daar nemen wij uw sleutels in ontvangst.

Terugkomst

Na de reis krijgt u de sleutels op dezelfde locatie terug. De auto is gerepareerd en parkeerkosten zijn bespaard! De gegevens van de reparatie liggen in uw auto, evenals ons telefoonnummer. Dit kunt u altijd bellen bij onduidelijkheden. 

 

Binnen Driessen Autoschade neemt de afdeling autopoetscentrale een belangrijke rol in. Dit professioneel autopoetsbedrijf heeft jarenlange ervaring in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Nieuwe en gebruikte auto's reconditioneren wij op een vakkundige manier. Deze reconditionering houdt een totale reiniging in van de auto. De auto krijgt een complete schoonheidsbehandeling, zowel van binnen als van buiten.

Uw auto wordt van buiten gewassen en gepolijst en optioneel in de was gezet. De lak krijgt een effectieve en spectaculaire hoogglans beschermlaag. Het interieur wordt professioneel gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd.

Sinds kort biedt Driessen Autoschade ook carwrapping aan. Carwrapping is een uiterst betaalbaar alternatief voor autospuiten. Carwrapping is een techniek waarbij een auto geheel of gedeeltelijk wordt 'ingepakt' met folie. Deze wordt door onze gespecialiseerde medewerkers met de grootste precisie op uw voertuig aangebracht.

Een bijkomstig voordeel van carwrapping is dat de lak van uw auto door de folie wordt geconserveerd en blijft zo goed als nieuw, dus geen verkleuring van de autolak. De carwrap folie beschermt tevens de originele autolak tegen krassen en kleine beschadigingen zoals steenslag. Als u genoeg heeft gehad van de carwrap folie kunt u de folie eenvoudig laten verwijderen of vervangen.


Autoschade Service

Naast een breed aanbod van diensten bieden wij een aantal extra diensten om de afhandeling van uw autoschade zo aangenaam mogelijk te maken.

Tijdens uw schadeherstel wilt u natuurlijk mobiel blijven. Driessen Autoschade zorgt ervoor dat u mobiel blijft tijdens het herstel van uw auto. Driessen Autoschade beschikt over meerdere mooie en luxe uitleenauto's.

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg, daarom begrijpen wij dat u daarnaast niet lastiggevallen wilt worden met ingewikkelde afwikkeling met uw verzekeraar. Daarom regelen wij dat voor u. Eén telefoontje met onze receptie (040 264 65 86) is voldoende voor de afwikkeling met uw verzekeraar. Driessen Autoschade is aangesloten bij bijna alle grote verzekeringsmaatschappijen. Onze expert bepaalt de schadeomvang en stemt zijn bevindingen af met de verzekeringsmaatschappij.

Driessen Autoschade geeft u 4 jaar garantie op de schadereparatie. Omdat wij als erkende schadehersteller reparaties op uw auto uitvoeren blijft u tevens recht hebben op de fabrieksgarantie op uw auto.

Wanneer u een reparatie aan uw auto wilt laten uitvoeren, dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij zorgen ervoor dat uw auto wordt gehaald en gebracht op een locatie naar keuze. Wij bieden deze service aan voor klanten binnen een redelijke straal van onze vestiging.

Tijdens uw schadeherstel wilt u natuurlijk mobiel blijven. Driessen Autoschade zorgt ervoor dat u mobiel blijft tijdens het herstel van uw auto. Driessen Autoschade beschikt over meerdere mooie en luxe uitleenauto's.

Transport nodig voor uw auto of een ander voertuig? Via onze autolease afdeling verzorgen wij voor transport van uw voertuig in Nederland en in het buitenland!

Wilt u weten wat wij voor uw wagenpark kunnen betekenen? Wij bieden maatwerk oplossingen voor het beheer van uw wagenpark. Naast Driessen Autoschade hebben we binnen de Driessen Autogroep de divisie Driessen Fleetsales. Als klant van Driessen Fleetsales bent u altijd verzekerd van één aanspreekpunt voor al uw mobiliteitsvraagstukken. Of u nu op zoek bent naar aankoop, financiering, leasing, onderhoud, schadeherstel, transport of verzekeringen; Driessen Fleetsales is hét zakelijke aanspreekpunt voor deskundig advies omtrent uw wagenpark.

Wist u dat..?
Onlangs hebben wij voor de 2e keer de Alphabet A+ Award gewonnen voor de door ons geleverde kwaliteit en de landelijk hoogste klanttevredenheid!

Driessen Keurmerk

autoschade eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Autoschade is natuurlijk erg vervelend. Een goede afhandeling zonder zorgen daarbij is wel zo fijn. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging. Onze adviseurs kunnen u uitgebreid informeren en helpen. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 85.
Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging               Stuur een e-mail